|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, akçadere, bilgileri, hocalar, ilköğretim, okulu |
Akçadere İlköğretim Okulu Bilgileri Hocalar Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akçadere İlköğretim Okulu Bilgileri Hocalar AfyonkarahisarAkçadere İlköğretim Okulu Hakkında - Akçadere İlköğretim Okulu Tanıtım - Akçadere İlköğretim Okulu Resimleri - Akçadere İlköğretim Okulu İletişim Akçadere İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Akçadere İlköğretim Okulu ilk defa 1946 yılında hizmete girmiştir Okulumuza zorunlu eğitimin 8 yıla çıkması nedeniyle ek binalar yapılarak bugünkü şekli verilmiştir Bina köy tüzel kişiliğine aittir![]() Okulumuzda 2010/2011 Eğitim-Öğretim yılında 5dershane, 1 idare odası,1 öğretmenlaer odası, 1 kalorifer kazan dairesi bulunmaktadır Okulumuzda 3 Sınıf Öğretmeni ve Bir Okul Öncesi öğretmeni görev yapmaktadır 90 öğrenci bulunmaktadır Ayrıca ana sınıfı öğretmenimiz 12 yavrumuza hizmet vermektedir Okulumuz öğrencilerinin sınıflara göre dağılımı aşağıda gösterilmiştir: yapılmıştır SINIFLARA GÖRE ÖĞR SAYISI1 19 2 14 3 18 4 13 5 14 Ana Sınıfı 12 Akçadere İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Hocalar Okulun Telefonu: (272) 553 1164 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://akcadereio meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 432194@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Akçadere İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|