|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, aşağıtandır, bilgileri, ihsaniye, ilköğretim, okulu |
Aşağıtandır İlköğretim Okulu Bilgileri İhsaniye Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşağıtandır İlköğretim Okulu Bilgileri İhsaniye AfyonkarahisarAşağıtandır İlköğretim Okulu Hakkında - Aşağıtandır İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşağıtandır İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağıtandır İlköğretim Okulu İletişim Aşağıtandır İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1978 yılında İlkokul olarak Eğitim-Öğretime başlamıştır 1998-1999 Eğitim-Öğretim sezonunda İlköğretim Okulu olarak faaliyet göstermeye başlamıştır 3203 m2lik alan içerisinde bulunan okulumuzun bina olarak kapladığı alan 350m2 dir![]() Okulumuzun öğretim şekli normal olup, 1-2-3 ve 4-5 birleştirilmiş sınıf olarak eğitim öğretime devam etmektedir Geçen eğitim öğretim yılı itibari ile (2007-2008) Anasınıfı açılmıştır![]() Aşağıtandır İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: İhsaniye Okulun Telefonu: (272) 281 75 73 Okulun Faksı: Okulun Adresi: AŞAĞI TANDIR KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://asagitandir meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 442998@mebk12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Aşağıtandır İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|