|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, çığıltepe, ilköğretim, okulu, sandıklı |
Çığıltepe İlköğretim Okulu Bilgileri Sandıklı Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çığıltepe İlköğretim Okulu Bilgileri Sandıklı AfyonkarahisarÇığıltepe İlköğretim Okulu Hakkında - Çığıltepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Çığıltepe İlköğretim Okulu Resimleri - Çığıltepe İlköğretim Okulu İletişim Çığıltepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk defa bu binada 1956 yılında eğitim öğretime başlamıştır Daha sonra bina yetersiz kalınca yeni bir bina daha yapılmış olup eğitim öğretim 2 binada sürdürülmektedir?Okulumuz merkezi bir okul olup taşıma öğrenci bulunmamaktadır ![]() Okulumuz köyümüzden gelen 128 (117 ilköğretim 11 Anasınıfı) öğrenci ile halen eğitim öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuz; A Blokta,4 derslik (5 Sınıf, 6 Sınıf, 7 Sınıf, 8 Sınıf) 1 Müdür odası,1 Öğretmenler odası,Kız ve Erkek öğrenci tuvaleti bulunmaktadır![]() B Blokta,5 derslik (Anasınıfı,1 Sınıf, 2 Sınıf, 3 Sınıf, 4 Sınıf) 1 Öğretmenler odası,Kız ve Erkek öğrenci tuvaleti bulunmaktadır![]() B blok tuvaletler bahçede müstakil şekildedir ![]() Okulumuz 2 binasında da kalorifer ısıtma sistemi bulunmaktadır ![]() Çığıltepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sandıklı Okulun Telefonu: (272) 533 50 04 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Çiğiltepe KÖyü Okulun Web Adresi: http://cigiltepeilkogretim meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çığıltepe İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|