Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, salihli, şehitler

Şehitler İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehitler İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa

Şehitler İlköğretim Okulu Hakkında - Şehitler İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehitler İlköğretim Okulu Resimleri - Şehitler İlköğretim Okulu İletişim

Şehitler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

VİZYONUMUZ
Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip, sürekli gelişen ve değişime açık, Ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, tarih bilinç ve şuuruna sahip,insani değerlerle donatılmış Atatürkçü düşünce yapısına sahip,demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti anlayışına sahip ve insan haklarına saygılı, ülkemizin ihtiyaç duyduğu girişimci,üretken ,araştırmayı seven bireyler olarak yetiştirmek hedefimiz

MİSYONUMUZ
Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgi ve becerilerini artırmak,kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak,onları 21yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler olarak yetiştirmek için varızBunun İçin ;
· Milli Eğitim Genel Amaç ve Temel ilkelerine uygun olarak bütün öğrencilere ilköğretim düzeyinde ortak bir genel kültür vermek suretiyle onlara kişi ve toplum sorunlarını tanıtma , çözüm yollarını arama ve yurdun ekonomik , sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunma bilincini ve gücünü kazandırmaktır
· Öğrencilerimize, ilgi istek ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirmek, destek olmak
· Öğrencilerimizi; Anadolu ve Fen Liselerinde öğrenime devam edebilecek bilgi ve beceri düzeyine ulaştırmak
· Öğrencilerin farklılıklarına saygı duyarak yetenekleri ölçüsünde ve o doğrultuda eğitim, yöntem ve teknikleri uygulamak
· Öğrenmeye hazır, üretici, iletişim kurabilen, sorumlu bireyler olarak hayata hazırlamak
· Eğitim öğretim ve yönteminde katılımcılığı teşvik etmek , öğrencilerin istek ve dileklerini dikkate alan bir yönetim anlayışını benimsemek
· Öğrenme sevgisini yaşam boyu benimseyerek sürdürmelerini sağlamak için varız

Şehitler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli
Okulun Telefonu: 236 71 41508
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Şehitler Mah Yeniyol Sok No:2
Okulun Web Adresi: http://salihlisehitlerilkogretimmeb k12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Şehitler İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com