|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu, yenice |
Yenice İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yenice İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez KütahyaYenice İlköğretim Okulu Hakkında - Yenice İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenice İlköğretim Okulu Resimleri - Yenice İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yenice İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1963 yılında Kütahya Merkez Yenice köyünde açılmıştır 2 adet dersliği bulunmaktadır Dersliklerden 1 tanesi faal durumdadır Okulumuzda 1-2-3 sınıflar birleştirilmiş olarak eğitim görmektedir 2009-2010 eğitim-öğretim yılı itibari ile 11 öğrenci eğitim görmektedir 4 ve 5 sınıflar merkeze taşımalı olarak gitmektedirler 1 personeli bulunmaktadır![]() Yenice İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 274 258 22 01 Okulun Faksı: Okulun Adresi: YENİCE KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://merkezyenice meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 426774@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yenice İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|