|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| altıntaş, bilgileri, çayırbaşı, ilköğretim, kütahya, okulu |
Çayırbaşı İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çayırbaşı İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş KütahyaÇayırbaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Çayırbaşı İlköğretim Okulu Tanıtım - Çayırbaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Çayırbaşı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çayırbaşı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1944 yılında Yatılı Bölge İlkokulu olarak eğitim öğretime başlamıştır Bina çevre köylülerle birlikte ağaç ve kerpiçten yapılmıştır Binanın yetersiz olmasından doyalı İlkokulun yanına 1978-1979 yılında devletçe ek bir bina daha yapılmıştır Bu binanın yapılması ile de ortaokul faaliyete geçmiştir 1988 yılında devlet millet işbirliği ile üçüncü bir bina ilave edilmiştir 1989-1990 eğitim öğretim yılından itibaren 8 yıllık ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür Halen Çayırbaşı İlköğretim Okulu olarak devam etmektedir![]() Okulumuz 1997 yılından itibaren ilköğretimin zorunlu olarak 8 yıla çıkarılması ile taşıma merkezi olmuş olup, bazı çevre köylerden 2 kademe öğrencileri; bazı köylerin ise tamamı okulumuza taşınmaktadır Okulumuza Yalnızsaray, Üçhüyük, Eymir ve Şanlıyurttan taşımalı öğrenci gelmektedir Taşımalı öğrencilerimize okulumuz yemekhanesinde öğle yemeği yedirilmektedir![]() 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı başında üç katlı yeni okul binamız hizmete açılmıştır Yeni okul binamız bünyesinde 1 Anasınıfı, 14 derslik, 2 idare odası, kantin, yemekhane, salon ve diğer birimler mevcuttur![]() VİZYONUMUZ Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, Herkesin destek olduğu, Her öğrencinin başardığı, ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul toplumu olmak ![]() MİSYONUMUZ Etik ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, teknolojiyi amacına uygun olarak kullanabilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı ve çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek ![]() İLKE VE DEĞERLERİMİZ Birbirimize saygılı davranırız![]() Öğrenciler bizim varlık nedenimizdir![]() Paydaşların istek ve beklentileri bizim için önemlidir![]() Karar süreçlerine herkesin katılımını sağlarız ![]() Problemler çözülmek için vardır anlayışını benimseriz ve çözümün birer parçası oluruz![]() Okulumuzda iletişim kanalları herkes için açıktır![]() Öğrenci merkezli eğitimi esas alarak kendini tanıyan, araştıran ve sorgulayan bireyler yetiştiririz![]() Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını dikkate alır ve her öğrencinin öğrenebileceği fikrine inanırız![]() Her anlamda öğrencilerimize model olmaya çalışırız![]() Eğitim ve teknoloji alanındaki yeni gelişmeleri takip eder ve okula uygularız![]() Çalışma felsefemiz sürekli gelişmedir![]() Çayırbaşı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Altıntaş Okulun Telefonu: (274) 322 70 10 Okulun Faksı: (274) 322 70 10 Okulun Adresi: Çayırbaşı Beldesi Okulun Web Adresi: http://cayirbasiioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 217977@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çayırbaşı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|