|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akif, bilgileri, ersoy, gediz, ilköğretim, kütahya, mehmet, okulu |
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Gediz Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Gediz KütahyaMehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ OKULDAKİ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİMİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN YARIŞTIKLARI,TEKNOLOJİYİ KULLANAN AYRICALIKLI VE MUTLU BİR OKUL TOPLUMU OLMAKTIR ![]() İSİYORUZ Kİ ![]() OKULUMUZDA ÖĞRENME ,TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLSİNİSTİYORUZ Kİ ![]() OKULUMZDA HER VELİ ÖĞRENCİSİNE SOSOYAL,KÜLTÜREL VE ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİNİ BİLSİN![]() İSTİYORUZ Kİ ![]() OKULUMZDA HEM ÖĞRETENLER HEM DE ÖĞRENENLER BİRBİRLERİNİN ÖĞRENMESİNE VE BİRBİRLERİNİN GELİŞİMİNE YARDIMCI OLMANIN ÖNEMİNE İNANSINİSTİYORUZ Kİ ![]() OKULUMUZDA,HERKES HER GÜN DAH İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞSINMİSYONUMUZ Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış topluma uyumlu üretken bireyler yetiştirmektir ![]() ![]() İnanıyoruz ki: Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir ![]() İnanıyoruz ki: Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur ![]() İnanıyoruz ki :Biz,birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz ![]() İnanıyoruz ki: Biz ,birbirimize ve kendimize güveniriz Öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onlarıkoruyup gözetirizİnanıyoruz ki: Biz farklıyız Yetenekli enerjik,çoşkulu ve üretkeniz![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gediz Okulun Telefonu: 274 412-44-60 Okulun Faksı: 274 412-44-60 Okulun Adresi: Umurbey Mah Okulun Web Adresi: http://gedizmakif meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: makifilkogretim@gmail com Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|