|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çameli, denizli, ilköğretim, okulu, taşçılar |
Taşçılar İlköğretim Okulu Bilgileri Çameli Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Taşçılar İlköğretim Okulu Bilgileri Çameli DenizliTaşçılar İlköğretim Okulu Hakkında - Taşçılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Taşçılar İlköğretim Okulu Resimleri - Taşçılar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Taşçılar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Tascılar İlköğretim Okulu Denizli Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tascılar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tascılar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tascılar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Tascılar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Taşçılar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çameli Okulun Telefonu: 258 5757110 Okulun Faksı: Okulun Adresi: TAŞCILAR KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://tascilarioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Taşçılar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|