|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akköy, bilgileri, cumhuriyet, denizli, ilköğretim, okulu, yıl |
75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Akköy Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Akköy Denizli75 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - 75 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - 75 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - 75 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim![]() 75 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :75 yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Denizli Akköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 75 yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 75 yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 75 yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, 75 yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz 75 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akköy Okulun Telefonu: 258 4612004 Okulun Faksı: Okulun Adresi: SAMİ TÜREL MAH NERGİS SOKAK NO:4Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 75 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri :Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|