|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, denizli, ilköğretim, köyü, okulu, tavas, yahşiler |
Yahşiler Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yahşiler Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas DenizliYahşiler Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Yahşiler Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Yahşiler Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Yahşiler Köyü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yahşiler Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYON Tüm paydaşlarımızla rekabet duygusu gelişmiş insanlarımızla eğitim–öğretimde en iyi olmaktır MİSYON Türk Milli Eğitim Kanunları ve Sosyal Hak ve görevler çerçevesinde kendini ifade edebilen bilinçli , öğrenmeyi amaç edinen araştırıcı yetenekli , kendine güvenen , 21 yy’ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve bir üst kuruma gidebilecek öğrenciler Yahşiler Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas Okulun Telefonu: 258-6361002 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yahşiler Köyü Okulun Web Adresi: http://www yahsiler meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 376131@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: İL MERKEZİNE UZAKLIK 70 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 20 km Köyümüz Tavas-Karacasu yolu üzerinde kurulu 500 haneden ibaret olup, kiralık ev bulunmaktadır ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yahşiler Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|