Denizlide Bulunan Bilgisayar Kursları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Denizlide Bulunan Bilgisayar KurslarıDenizli Bilgisayar Kursları - Denizli Bilgisayar Kursları Adresleri - Denizli İlçeleri Bilgisayar Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: AYBİL BİLGİSAYAR KURSU Adresi: İSTASYON CADDESİ NO:55 KAT:6-7-8 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582418044 Faks Numarası: E-mail Adresi: kurs@aybilkurs netBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: DENİZLİ BEMAR KARİYER BİLGİSAYAR KURSU Adresi: DELİKLİÇINAR MAHALLESİ882 SOKAK NO:5 Telefon Numarası: 2582414848 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: DENİZLİ ÇÖZÜM BİLGİSAYAR KURSU Adresi: ÇAYBAŞI MAH 1583 SOK NO:37 KAT:2-3 DENİZLİTelefon Numarası: 2582659744 Faks Numarası: E-mail Adresi: ozelcozum@ozelcozum com trBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: DENİZLİ MURAT AÇIKÖĞRETİM VE BİLGİSAYAR KURSU Adresi: ATATÜRK BULVARI NO:110 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582650990 Faks Numarası: E-mail Adresi: denizli@murategitim comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: HEDEF BATI BİLGİSAYAR VE MUHASEBE KURSU Adresi: ATATÜRK BULVARI YÜCEBAĞ MAH 834 SOKAK NO:3/100 DENİZLİTelefon Numarası: 2582650014 Faks Numarası: E-mail Adresi: 99920603hedefbati@gmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: YENİ İDEAL BİL BİLGİSAYAR KURSU Adresi: EVRENPAŞA CADDESİ URHAN İŞ MERKEZİ KAT:2 NO:24 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582419977 Faks Numarası: E-mail Adresi: egitim@idealbil com tr
|
|
|
|