|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akça, bilgileri, denizli, ilköğretim, merkez, nermin, okulu, osman |
Nermin Osman Akça İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nermin Osman Akça İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliNermin Osman Akça İlköğretim Okulu Hakkında - Nermin Osman Akça İlköğretim Okulu Tanıtım - Nermin Osman Akça İlköğretim Okulu Resimleri - Nermin Osman Akça İlköğretim Okulu İletişim ![]() Nermin Osman Akça İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz; aslen Manisa-Alaşehirli olan ve ilimiz Sarayköy ilçesinde hizmetlerini devam ettiren Menderes Holding yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Akça tarafından, babası Osman Akça ve annesi Nermin Akça adına yaptırılmış olup, 2003-2004 Eğitim Öğretim yılında Türk Milli Eğitimine hizmet vermeye başlamıştır ![]() 31 Ekim 2004 tarihinde Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla resmi açılışı yapılmıştır ![]() 2003-2004 ve 2004-2005 Eğitim Öğretim yılında tekli sistem eğitim-öğretim yapılmış,2005-2006 yılı itibariyle artan öğrenci sayısına bağlı olarak ikili sisteme geçilmiş ve halen 737 öğrenci ve 38 personeliyle eğitim öğretime devam edilmektedir ![]() Okulumuzun kurucu müdürü olan Seyhun ŞİMŞEK'in emekliye ayrılmasından sonra Müdür Yrd Ahmet ASAN 2 yıl Okul Müdürlüğü görevini başarıyla sürdürmüş daha sonra müdürlük görevini H Ömer YALIM devralmıştır 10 03 2010 tarihinde görevinden ayrılmış aynı tarihte Baki KEÇELİOĞLU müdür olarak okulumuza atanmıştır 1 Eylül 2010 tarihinde Nurettin TIKIM kadrolu okul müdürü olarak okulumuza atanmış, halen okul müdürlüğü görevini sürdürmektedir![]() Nermin Osman Akça İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 258 3718382 Okulun Faksı: 258 3713300 Okulun Adresi: İlbade Mah 297 sok![]() Okulun Web Adresi: http://noakca meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 953498@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Nermin Osman Akça İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|