![]() |
Gerce Köyü Merkez Ordu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerce Köyü Merkez OrduOrdu Köyleri - Merkez Gerce Köyü - Gerce Köyü Hakkında - Gerce Köyü Tanıtımı - Gerce Köyü Resimleri Gerce, Ordu ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür ![]() İlçe: MERKEZ İl: ORDU Tarihi Köyün adının nereden geldiği bilinmemektedir ![]() ![]() Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur ![]() Coğrafya Ordu merkezine 29 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 409 2000 418 1997 437 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım-Fındık ve Mısır ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 452 269 21 60 Cep Telefonu: 0 542 202 67 98 Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2009 ---Aydın ÖZBUCAK 2004 - Kadir Akkaya 1999 - Yusuf KOVAN Altyapı bilgileri Köyde komşu köylerden taşımalı eğitim ile gelen öğrencilerin de eğetim gördüğü ilköğretim okulu vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net adında, bununlada köy ile ilgili iletişim kolayca sağlanır ve köyde olup biten herşey anında tüm dünyaya duyurulur ![]() Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|