![]() |
Armağan Köyü Ardeşen Rize |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Armağan Köyü Ardeşen RizeArdeşen Armağan Köyü - Armağan Köyü Resimleri - Armağan Köyü Hakkında - Armağan Köyü Tanıtım Armağan, Rize ilinin Ardeşen ilçesine bağlı bir köydür ![]() İlçe: ARDEŞEN - İl: RİZE Köy Muhtarı: AVNİ BAYRAKTUTAN Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 04647327040 Cep Telefonu: 5369715230 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 435 1997 256 İle Uzaklığı: 55 km İlçeye Uzaklığı: 8 km Rakım: 200 m Tarihi Köyün eski adı Salınköy veya (salonçe) olup, daha sonra değiştirilerek Armağan olmuştur ![]() ![]() Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ARMAĞAN KÖYÜN'DE -ARMAĞAN İLK OKULU (var yanlız eğitim,öğretime kapalıdır öğrencilere şehire taşımalı sistemle taşınmakdadır ![]() Coğrafya Rize iline 55 km, Ardeşen ilçesine 8 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Ekonomi Köyün ekonomisi tarima dayalidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2009 - Avni BAYRAKTUTAN 2004 - Erdal GÖZÜAÇIK 1999 - Salih SERDAROĞLU 1994 - Salih SERDAROĞLU 1989 - 1984 - Altyapı bilgileri Köyde, ilköğretim okulu vardir fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köyünüze Ait bilgi ve Resimleri Bu konu altında paylaşabilirsiniz Kaynak: Wikipedia Yerelnet |
![]() |
![]() |
|