![]() |
Unutulana Yas Adımı Unutana Deil |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Unutulana Yas Adımı Unutana Deil![]() o zaman yok say beni ![]() hiç olmayanlara, hiç gelmeyenlere, hiç sevmeyenlere ![]() unutana yazma adımı, unutulana yaz ![]() ![]() ![]() ![]() ki ben seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bıçaklar ki bursa işi, bıçaklar ki söğüt yaprağı ![]() ![]() ben seni en amansız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hani adresimizi yitirmiştik zaman içinde, hani iklimimizi, coğrafyamızı ![]() yıllar sonra bulup bir birimizi ben seni en utangaç ben seni en masum! bir çocuk bulmuştum uzak zaman içinden, yanaklarında güneş çatlağı ve sarıya çalan saçları ![]() ![]() gözleri dalgın, hiç gelmeyecekleri bekleyen ![]() bir çocuk incir sütlerinde hasretini yineleyen ![]() bir çocuk bulmuştun, tüm hayattan vazgeçti sini kuşanmış, ellerinde bir tutam ayaz,ellerinde kar karası, yüreğinde barikat, gözleri intihar bakan ![]() bir çocuk kaybolmuş, bir göç telaşesinde unutmuş kendisini ![]() bir çocuk bulmuştuk ikimiz ![]() bir ceylan, bir serçe, bir ürkek ![]() ![]() ![]() ![]() sevgi koymuştuk adın! ![]() bir çınar yaprağıydık ikimiz ![]() ![]() ![]() kışları erken açtı ve yana yana sarıya bir çınar yaprağı ![]() döne döne unutulana yaz beni ![]() rüzgarlarda, rüzgarlarında çekip gittiğinin ![]() Unutulana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kalın çizgili notlar düşemediysen benden yana satır aralarına hayatının,ne desem ki? ne desem çare değil bilirim ![]() ne etsem çare ![]() ![]() ![]() ![]() hayasızlıklarımı unuttum, bağırıp çağıran yanımı, çocuk yanımı, şımarık yanımı sende bıraktım ![]() büyüdüm, adam oldum ![]() 'zaten büyüktün, zaten adamdın' dersin sen şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() artık bilirim yola çıktıların sona gittiğini ![]() artık bilirim döngellerin ayaküstü merhabalar gibi soğuk ve kısa olduğunu ![]() artık bilirim kopunca tutmadığını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() artık göz yaşlarımı ar bilirim, utanırım kendimden ![]() artık bir İsa gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olmadı çarmıhına ger beni!! ve unutulana çak yüreğimden ![]() Küsmem ![]() ben artık bir yunus, bir emre, bir evliya, bir derviş ![]() artık rahat değilsen, artık 'aman' lar la anıyorsa dilin beni, ve ekşitiyorsam yüzünü ![]() ![]() ![]() UNUTULANA YAZ ADIMI, UNUTANA DEĞİL BELKİ BİR GÜN YİNE BİR ÇOCUK KALABALIĞIYLA DÖNER GELİRİZ! __________________ ![]() Ağla yaralı kalbim her şey yalan Ağla bir avuç küldür elde kalan Artık savrulup gitsen de rüzgara Ağla mazidir şimdi senin olan Yaralı yaralı yaralı kalbim ![]() ![]() Dokunduğun el yalan Sakındığın gül yalan Sel akar kum olur geriye kalan Ağla yaralı kalbim hepsi yalan Ağla bir avuç küldür elde kalan Yaralı yaralı yaralı kalbim
![]() |
|