![]() |
Sen Benim Kalbimsin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Benim KalbimsinSen Benim Kalbimsin Gönlümde bütün düşünceler senin üzerine döner, Dilim başka birşey söylemez, senin aşkından başka ![]() Doğuya dönsem baksam, batıdan doğarsın bana, Batıya dönsem baksam, gözlerimin önünde durursun ![]() Yukarıya baksam, olduğundan da daha yüksek olursun, Aşağıya baksam, burada herşey sensin ![]() Sensin herkese yerini veren, ama sen onların yeri değilsin, Bütünü sensin, ama bizim gibi fani değilsin ![]() Sen benim kalbimsin, benim vicdanım, düşüncem, ruhumsun, Nefesimin ritmiği, kalbimin düğümüsün ![]() Hallac-ı Mansur |
![]() |
![]() |
![]() |
Sen Benim Kalbimsin |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Benim KalbimsinGönlümde bütün düşünceler senin üzerine döner, Dilim başka birşey söylemez, senin aşkından başka ![]() Doğuya dönsem baksam, batıdan doğarsın bana, Batıya dönsem baksam, gözlerimin önünde durursun ![]() Yukarıya baksam, olduğundan da daha yüksek olursun, Aşağıya baksam, burada herşey sensin ![]() Sensin herkese yerini veren, ama sen onların yeri değilsin, Bütünü sensin, ama bizim gibi fani değilsin ![]() Sen benim kalbimsin, benim vicdanım, düşüncem, ruhumsun, Nefesimin ritmiği, kalbimin düğümüsün ![]() Vahdet sırrına atıfta bulunan güzel bir paylaşım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sen Benim Kalbimsin |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Benim KalbimsinAlıntı: Kocayürek Nickli Üyeden Alıntı Gönlümde bütün düşünceler senin üzerine döner, Dilim başka birşey söylemez, senin aşkından başka ![]() Doğuya dönsem baksam, batıdan doğarsın bana, Batıya dönsem baksam, gözlerimin önünde durursun ![]() Yukarıya baksam, olduğundan da daha yüksek olursun, Aşağıya baksam, burada herşey sensin ![]() Sensin herkese yerini veren, ama sen onların yeri değilsin, Bütünü sensin, ama bizim gibi fani değilsin ![]() Sen benim kalbimsin, benim vicdanım, düşüncem, ruhumsun, Nefesimin ritmiği, kalbimin düğümüsün ![]() Vahdet sırrına atıfta bulunan güzel bir paylaşım ![]() ![]() ![]() ![]() Sağolasın kocayürek senin de güzel yorumun için ellerine sağlık sevgiyle kal |
![]() |
![]() |
|