Enteresan Bir Oyun |
|
|
#1 |
|
evrem88
|
Enteresan Bir Oyunönce dogdugun AYI ara sonra GÜNÜ ve en son olarak ISMININ ILK HARFINI ara karşısında bulunan cümleyi buraya yaz (sirayla yaz)biraz gülelim ![]() Ocak) Ben ingilizce ögretmenimle Subat)Ben bi kac kizla/erkekle Mart)Ben Michael Jacksonla Nisan)En iyi arkadasimla Mayis)Ben ev hayvanimla Haziran)Ben mathematik ögretmenimle Temmuz)Ben Tarkanla Agustos)Ben bizim sokagin cöpcüsüyle Eylül)Ben bi Essekle Ekim)Ben bir Erkek/kizla Kasim)Ben mahallenin en cirkin kiziyla/Erkegiyle Aralik)Ben bir Sapikla ---- 1 evlenmeye karar verdim2 kuşlara yem verdim3 party yaptim4 sarhostum5 hayvanlari kovaladim6 uyudum7 kaçtım8 kustum9 dört hafda deliler hastanesinde kaldim10 intahar etmeye calistim11 cocukalr gibi barbilerle oynadim12 dereye düstüm13 dil çıkardım14 essegin üstüne bindim15 inek sagdim16 agaca carptim17 köpek yemegi yedim18 dördüncü kattan atladim19 kedi maması yedim20 zil takıp oynadım21 annem dedi diye22 yumrukladım23 kertenkele yedim24 disarda tanımadığım birine tokat attım25 ![]() cöp topladim26 hirsizlik yaptim27 cocuk getirdim18 atcilik oynadim29 hap ictim30 okulu yakdim31 tartistim--- A para icinB bir ayıdan öpücük içinC cünki bi oyunu kaybettimç ve bütün mahalle gördüD ve ikiz getirdimE annem dedi diyeF odami temizlememek icinG yapmasaydim uzaya yollicaklardiH dedem zorladiI yapmasaydim polisler ceza vercekdiJ ama herkesin önündeK zaten istiyodumL ayy gine yapmak istiyomM ve hayallerim gercek olduN ama kalb krizinden gitcektimO eskiden hep öyle yapilirmisP utanmadim vallahR korkudan altima yaptimS cünki ninem sinifta kalirim yoqsa dediş ve rahatladimT cünki sevgilim istediU cünki babamin tanidigi oldugu icinÜ hayvanlari sevdigim icinV cünki bugün bayramW hastaliga iyi gelirmis gecen gün duydumX cünki dogum günü hediyemdiY asqimla aram düzelir diyeZ bu bloga en son yazan istedi diye![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :c abbar:![]() ![]() ![]() ![]() :cab bar:![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : Enteresan Bir Oyun |
|
|
#2 |
|
evrem88
|
Cevap : Enteresan Bir Oyunmesela bende ben matematik öğretmenimle inek sağdım ve hayallerim gerçek oldu=)) çıktı
|
|
|
|
#3 |
|
perisu_1907
|
Cevap : Enteresan Bir OyunBen bir Sapikla kuşlara yem verdim cünki ninem sinifta kalirim yoqsa dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
_filiz_
|
Cevap : Enteresan Bir OyunBen Tarkanla agaca carptim korkudan altima yaptim çıktı =) =) =) |
|
|
|
#5 |
|
delishhhh
|
Cevap : Enteresan Bir Oyunben matemetik öğretmenimle okulu yaktım ama kalp krizinden gitcektim ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
aysem
|
Cevap : Enteresan Bir Oyunben matematık ogretmenıyım uyudum para ıcın:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
|
|
|
#7 |
|
Aragorn561
|
Cevap : Enteresan Bir OyunBen ingilizce ögretmenimle inek sagdim cünki sevgilim istedi :D:D süper
|
|
#8 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Enteresan Bir OyunBen mathematik ögretmenimle uyudum annem dedi diye : )
|
|
#9 |
|
evrem88
|
Cevap : Enteresan Bir Oyun sayın bilgeforum üyeleri hadi ama hepinznkini görmek istiyorum
|
|
|
|