Köpek Resimleri (Olumlu) |
|
|
#1 |
|
hayko26
|
Köpek Resimleri (Olumlu)
Cevap : Köpek Resimleri (Olumlu) |
|
|
#2 |
|
djdem
|
Cevap : Köpek Resimleri (Olumlu)ooyyyy bu fotoların ardından çocukların sağ kaldığını sanmıyorum:D
|
|
#3 |
|
hayko26
|
Cevap : Köpek Resimleri (Olumlu)köpekler aslında çok sakin hayvanlardır arkadaşım insanlar gibi onlarda iyi eğitilebilirler köpekleri eğitirken uysal yada saldırgan eğitmek mum kündür yani ağiten kişiye bağlı köpek bu köpeklerinde saldırgan ağitildiğini sanmıyorum yada gerektiği zaman saldırıyorlardır
Cevap : Köpek Resimleri (Olumlu) |
|
|
#4 |
|
djdem
|
Cevap : Köpek Resimleri (Olumlu)hah bak o doğru benm ptbulum vardı beyaz yavruydu büyüyünce enişteme verdim dobiydi adı çok tatlı sakin bişeydi 1 yaşından sonra işte eniştem verdim naptı hayvancağıza bilmiyorum 1 ay içinda canavara döndü
|
|
#5 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : Köpek Resimleri (Olumlu)bence küçük çocuu olanlar evde hayvan beslememelilr ![]() ![]() paylaşım için tşklr![]() ![]()
|
|
#6 |
|
signum
|
Cevap : Köpek Resimleri (Olumlu)demek ki cocuklarindan daha cok seviyorlar manyaklar |
|
|
|