Ve Aşk İncitti |
|
|
#1 |
|
hayko26
|
Ve Aşk İncittiYok yok, sen değiLsin acıtan, bizzat benim Kendi haLim, birbaşımaLığım ve ben, yaLnızca ben![]() (Sewmem zamansızdı Acımak, tam da zamanını buLdu![]() ) GüLüşLerim öksüz, yetim ![]() kimsesiz işte (herşeyim(miy)din) Oysa kendime yeterdim ben eskiden Tek başıma yapardım kahvaLtımı, çıkardım dışarı, gez-doLaş ![]() YaLnız uyurdum geceLeri, yatak dar biLe geLirdi ![]() Hep tektim, hep bendim Ya şimdi![]() ? (tammışım gibi ![]() eksikmişim, nerden biLeyim![]() ) BiLetsiz yoLcuydun içimdeki seferde, we ben sewmezdim eksiği oLanLarı, eksiği bi biLet dahi oLsa ![]() İşte herşey aşk kitabına uyuyordu ![]() Zamansızdı, bir andaydı, eksiği-fazLası önemsizdi, tek gereken sevgiydi ![]() Bir kadın ve bir adam ![]() Kadın mağrurdu, adam güveniLir (mi?) Kadın korkaktı, adam aLabildiğine cesur Ve kadın kan(a)dı, adam kadının gözyaşına takıLı kaLdı ![]() iLeLebet! Acı diLe geLdi,sustu(m) Yetmedi,kan kustu(m) Oysa kadın yemin etmişti, bir daha sevmeyecekti Sırf aşk kitabı doğruLansın diye, yoLcu biLetsiz oLsa biLe, eksik bir sevdayı yaLnızlığa tercih etti(m) ![]() Vee aşk incitti !!
Cevap : Ve Aşk İncitti |
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Ve Aşk İncittiÇok güzel bi şiir teşekkürler hakan
|