Rüyamda tek katlı geniş bir süpermarketteyim ilk başta hiçkimse yok sonra karşıma 3 tane genç bayan çıkıyo ama ben onları hiç önemsemiyorum ve onlara arkamı dönüp oradan çıkıyorum hemen önümde yeşil çimenlerle kaplı bir tepe görüyorum Oraya tırmanmaya başlıyorum Bir süre tırmandıktan sonra çok güzel bir gün batımını bir süre seyrediyorum Daha sonra tırmanmaya devam ediyorum Bir köpek yavrusu görüyorum ve köpeği sevmeye başlıyorum Daha sonra köpekten biraz uzaklaştıktan sonra köpeğin annesi bana doğru havladığını ve geldiğini duyuyorum Ama arkama bakıp görmedim Bir süre korkarak koştuktan sonra arkamı dönüyorum ama hiç kimsenin olmadığını görüyorum Sonra uyandım :) Karmaşık rüyaları yorumlayabilen arkadaşlarımın yardımını bekliyorum Zira rüya tabirlerinden gördüğüm nesnelere baktım ama olayları birleştiremedim
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.