Nazar Boncuklu Alyans |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nazar Boncuklu AlyansNazar Boncuklu Alyans Merhabalar sevgili arkadaşlarım ![]() ![]() Oldukça etkilendiğim ve gerçekten rüya yorumlama konusunda bilgili arkadaşların yardımına ihtiyaç duyduğum rüyamı paylaşmak istiyorum![]() ![]() ![]() Rüyamda beni terkeden çok ama çok sevdiğim askerdeki sevgilimin ablası elinde 2 kutu yüzükle bana geliyor ![]() ![]() ![]() Yüzüklerden bir tanesi söz yüzüğü imiş diğer kutudada iki tane alyans var ve alyansların üstünde nazar boncuğu var söz yüzüğündede nazar boncuğu var İki alyanstan kasıt biri sevdiğim insanın diğeride benimmiş![]() ![]() Alyanslar pırıl pırıl parlıyordu söz yüzüğü sıradan dikkat çekemeyen alelade bir yüzüktü Ablası söz yüzüğünü sembolik olarak aldıklarını söyledi Alyanslar için özen gösterdik dedi zaten sözle nişan arasında fazla mesafe olmayacak dedi yüzüklerin nasıl durduğuna bakmak için sağ elime tek taşlı olan söz yüzüğünü ve aynı parmağıma diğer alyansı taktım![]() ![]() O kadar şaşırdımki rüyamdada henüz barışmamıştık sevdiğimle![]() ![]() Ablasının yüzüklerimizi getirdiğini söyledim haberi olduğunu ve beni çok sevdiğini söyledi![]() ![]() Ablalar gittikten sonra yüzükleri bir sehpanın üstüne koyarak abime ve babama gösterdim sevinç ile çok heyecanlı ve mutluydum onlarda mutlu oldular![]() ![]() Rüyam bu arkadaşlarım![]() ![]() Oldukça duygulandığım ve etkilendiğim bir rüya ![]() ![]() Hayırlara vesile olur inşallah ![]() ![]()
|
|
|
|