Mutlu Yıllara Rock_alltime =) |
|
|
#1 |
|
TuucHe
|
Mutlu Yıllara Rock_alltime =)dogum günün kutlu olsun benim birick kankim ![]() ![]() =) :43:43 ii ki doğdUN iii ki benim knkmsin seni çok ama çok seviyorummmm beraber daha bir çok yıl geçirmek dileğiyle=)doğum günün kutlu olsun |
|
Cevap : mutlu yıllara rock_alltime =) |
|
|
#2 |
|
|
Cevap : mutlu yıllara rock_alltime =)iyiki doğdun dahada nice nice yıllara diliyorum hayırlısıyla:Drock_alttime |
|
|
|
#3 |
|
suskun
|
Cevap : mutlu yıllara rock_alltime =)
|
|
#4 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : mutlu yıllara rock_alltime =)iyiki doğdnn cnm ![]() ![]() ![]() hep beraber nice senelere inş![]()
|
|
#5 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : mutlu yıllara rock_alltime =)![]() Doğum gününü candan kutlar başarılar dilerim daha nice mutlu senelere rock_alltime
|
|
#6 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Mutlu Yıllara Rock_alltime =)Doğum gününüzü içtenlikle kutlar, ömrünüz boyunca iyilik ve güzelliklerin sizinle olmasını temenni ederim ![]() ![]()
|
|
Cevap : Mutlu Yıllara Rock_alltime =) |
|
|
#8 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Mutlu Yıllara Rock_alltime =)Doğum günün kutlu olsun canım hayırlı seneler ![]() ![]()
|
|
#9 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Mutlu Yıllara Rock_alltime =)Başta canım kankimm Tuğçemee ve hepinize çoook teşekkür ederimm ![]() Çok mutlu oldumm![]() İnşallah daha nice seneler beraber kutlarız![]() Tekrar hepinize çok ama çokkk teşekkürleeer![]() :) ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
mate
|
Cevap : Mutlu Yıllara Rock_alltime =)Canım benim biraz geç kalınmış bir kutlama oldu ama doğum gününü en güzel dileklerimle kutlarım ![]() ![]() ![]() Nice senelere ![]()
|
|
|
|
#11 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Mutlu Yıllara Rock_alltime =)Çoookk teşekkür ederim Mate abla ![]() Düşünmen yeter![]() :)
|
|
|
|
#12 |
|
gulhan
|
Cevap : Mutlu Yıllara Rock_alltime =)mutlu yıllar
|
|
#13 |
|
su perisi
|
Cevap : Mutlu Yıllara Rock_alltime =)Nice mutlu senelere, geç oldu ama temiz oldu galiba, Ayın Üyeliğide doğum günü hediyesi gibi olmuş ne güzel ![]() ![]() ![]() :43:43
|
|
|
|
#14 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Mutlu Yıllara Rock_alltime =)Gerçekten öyle oldu ![]() :) Bana verilebicek en güzel hediye![]() :) Çok tşkler ![]() :)
|
|
|
|
#15 |
|
Equinox
|
Cevap : Mutlu Yıllara Rock_alltime =)Doğum günün kutlu olsun Rock_alltime 28 3 2009 tarihi ile yeni yaşın mutluluk getirsin![]()
|