Bilesin Aşk Kokan Yarim! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Bilesin Aşk Kokan Yarim!Seni düşündüğüm bir gece daha
![]() Hayaline sarılıp yorgan misali sokuluyorum sevdana![]() ![]() Sıcaklığının tarifi yok![]() ![]() Gözyaşlarımla şiirler yazıyorum mutluluk sayfasına![]() Yüreğime bıraktığın cümleler aklımdayken uyku uğrar mı sanıyorsun gözlerime ? Bir şeyler yapmalıyım seni mutlu etmek için![]() Her geçen gün biraz daha fazla sevmeliyim seni![]() Hayatımın her karesine hapsetmeliyim gözlerinin rengini![]() Sayfalar dolusu şiirler yazmalıyım,sonunda daima SEN olan![]() Yüreğindeki sevdayı yüreğime bıraktığın günden beri ,sevgimi dualarla temizliyorum her gece ,her saat,her an![]() ![]() Nazar boncuklarından bir tesbih yaptım gözlerime bıraktığın bakışlarının gölgesine![]() Senden başkasının sesi değmesin diye kulaklarıma, sağır dakikaların koynuna bıraktım kendimi![]() Başka gözler değmesin diye gözlerime,kör bakışların lekesizliğine sığındım![]() Bilesin aşk kokan yarim![]() İhanetin tek bir hecesi bile olmasın sevdamda diye, Yanımda olmadığın anlarda KÖRÜMve SAĞIRIM artık
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Bilesin Aşk Kokan Yarim!Çok anlamlı bi şiir arkadaşım ellerin dert görmesin
|
|
#3 |
|
suskun
|
Cevap : Bilesin Aşk Kokan Yarim!vaktini ayırıp okuduğun için teşekkür ederim gözyaşı:) |
|
|
|