Allah Rizasi İcin Yardim Edin. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Rizasi İcin Yardim Edin.Allah Rizasi İcin Yardim Edin ![]() Benim babam ve amcam seramik isi yapiyorlar ve ortaklar ![]() 1 sene once bizim dukkana Ramazan adli sahis geldi Bizim dukkanin yaninda mayo sirketi var oranin sahibinin sag kolu gibi bisey Her yere eli uzanan birisi Bizim dukkana gelsiginde nasil olduysa babamlarla iyi arkadas oldu amcamla ozellikle Bundan sonra bizim islerimiz bozuldu İscilere maas veremez olduk bu sahsiyet artik bizim aile islerimize karismaya basladi Amcamla babami ortakliktan ayirmaya kadar gitti Bu durumlar yuzunden abim psikolaga kadar gitti ve artik sinir hastasi oldu![]() Ailecek 5 vakit namaz kilan biriyiz Allah'a sukur ![]() Bu durumdan nasil kurtulabiliriz ? İcimdeki sikintiyi nasil atabilirim ? Ve en onemlisi ondan nasil intikam alabilirim ![]() Cinler onceden bu ramazan adli sahsi korkutmuslar ![]() Kendisi 39 yasinda
|
|
Allah Rizasi İcin Yardim Edin. |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah Rizasi İcin Yardim Edin.olayın sadece cinlerle ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum kardeşim sen eğer 5 vakit namaz kılıyorsan intikam duygusunun seni tatmin etmeyeceğini bilmen gerekir hatayı baştan yapmışssınız o kişiyi ailenizin içine almakla Allah a yönel Sana sıkıntı için Yunus peygamber in duasını tavsiye ederim la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimiyn Senden başka ibadete layık ilâh yoktur; senin şanın yücedir; ben zalimlerden oldum لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُمِنَ الظَّالِمِينَ
|
|
|
|