Ama Hep Sew |
|
|
#1 |
|
hayko26
|
Ama Hep Sew![]() ama hep sevdim Değme yarama,kanar ![]() ![]() Durduramazsın ![]() ![]() Akan kan,gözümden damlayan yaşla karışırken, Sessizce izliyorum dışardan bu içler acısı kavuşmayı Ne tuhaf!!!Oysa kavuşacak olan bizdik,onlar değil ![]() ![]() Unufak oldu yüreğim Ruhumda dolaşan kasvet yüreğime bulaştı,parçaladı,kanattı ![]() ![]() Söylesene,kan nasıl dursun artık damarlarımda? Gözlerimiyse hiç sorma ![]() ![]() Hançer saplandı onlara,akmasınlar mı? Yaramda alınyazın var,yaşımdaysa adın ![]() ![]() kirletme Gidişler yorar sevdiğim,sözler üzer ve anılar![]() ![]() kirlenir Sen sen ol,sevdiğim ol,kirletme Ben akarım,kanarım ![]() ![]() değmem sana Değersem bulanır suyun,değersen kirlenir ruhum Düşme peşine anılarımın,ağır gelir ![]() ![]() Yokluğunla perçinlenmiş günlerden elde kalan,sadece kahır ![]() ![]() Hele sitemleri,dilimin altında kalan sözcükleri sakın aklıma getirme ![]() ![]() Yorulursun dinlerken,acırsın,sende kanarsın,kimbilir belki ağlarsın Yapma ![]() ![]() gelme hatıraların üstüne,kirletmeyeceğim seni işte! Son sözler,gidişler,yitirilişler kanatır sevdiğim ![]() ![]() Leke olur kalır,tenimde değdiğin Aşkın hası kan olur,akıtır göz dediğin Kandım,kanadım sana ![]() ![]() Ama hep sevdim Yittim belki,ama sevdim Gözden ıraktın belki,gönülden öte olmadın hiç İnatla,olmazı olur yapmaya tutundum Vuruldum,sustum,kan kustum Yine kandım,yine kanadım ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır
|
|