![]() |
Cennete Girecek İlk Kadın |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Cennete Girecek İlk KadınHazreti Fatimatüzzehra (r
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Babacigim cennete en önce kadinlardan kim girecek? diye sordu ![]() Peygamberimiz (s ![]() ![]() ![]() - Falan mahallede bir kadin var ![]() ![]() Hazreti Fatima cok merak etmisti: - Benden de mi evvel girecek babacigim? diye sordu ![]() Senden de evvel girecek, istersen git de bir tanis ![]() ![]() Hazreti Fatima' nin o kadin hakindaki meraki iyice artmisti ![]() kadinin evini sora sora buldu, kapisini caldi, icerden ihtiyar bir kadin sesi duyuldu: - Kim o? Hazreti Fatima, kendisini tanitip görüsmek istedigini söylediginde kadin: - Canim sana feda ey Allah(c ![]() ![]() ![]() arzu ederdim ![]() ![]() Sizin beni arayip bulmaniz benim icin bir lütuftur ![]() kocamdan izin almadan size kapiyi acamayacagim ![]() dilerim ![]() görüsürüz, dedi ![]() Hazreti Fatima geri gitti, kadin da meseleyi anlatip kocasindan izin aldi ![]() yanina Hazreti Hasan' i da alarak geldi ![]() geldigini bildirdi ![]() bulundugunun farkina varmisti ![]() - Yaninizda bir de cocuk var ![]() iceri siz girebilirsiniz, fakat cocuk disarda kalir, isterseniz yarin gelin onun icin de izin alayim, beraber iceri girersiniz, dedi ![]() Hazreti Fatima ikinci defa iceri giremeden geri döndü ![]() yanina Hazreti Hüseyin' i de alarak gitmisti ![]() karsilasarak Hüseyin' i iceri alamayinca geri dönmek mecburiyetinde kaldi ![]() icin de izin almisti, iceri girdiler ![]() icerde kendisini karsilayan disarda sesinden tanidigi kadin degil ![]() ve güzel bir kadin ![]() ![]() ![]() Sizinle disardan konusurken sesiniz baska idi, simdi baska, bu nasil oluyor? dedi ![]() Kadin; - Sizinle konusurken sesim disariya cikmakta idi ![]() erkek duyar da günaha girerim diye agzima tas parcasi alarak konusuyordum ![]() ![]() - Hazreti Fatima' nin gözleri yasarmisti ![]() ![]() Kadin Hazreti Fatima (r ![]() ![]() - Ey Allah(c ![]() ![]() etmis oluyor muyum? "Allah(c ![]() ![]() hesaba ceker diye korkuyorum, dedi ![]() Hazreti Fatima babasinin müjdesini bildirdi: - Hayir! Sen bil' akis babamin cennete ilk girecek kadin diye müjdeledigi birisin ![]() yapamaz, dedi ![]() Ve cennete ilk girecek olan kadinla bir hayli sohbet ettikten sonra müsaade isteyerek oradan ayrildi ![]()
![]() |
Cevap : Cennete Girecek İlk Kadın |
![]() |
![]() |
#2 |
MoNaRoZa
|
![]() Cevap : Cennete Girecek İlk Kadınçok güzel gülgüzeli sağol paylaşım için
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Cennete Girecek İlk Kadınfatmanur,MoNaRoZa>>Teşekkürler vakit ayırdığınız için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() Cevap : Cennete Girecek İlk Kadınpaylaşımın için saol ellerine saglık:)
|