![]() |
İğrenç Espiri Yazalım ( Hepberaber ) |
![]() |
![]() |
#1 |
emreduman
|
İğrenç Espiri Yazalım ( Hepberaber )herkesin hayatında kesin iğrenç bi espiri ile yaşadığı anıları vardır ![]() ![]() ilk olarak ben başlatayım: adamın biri yatmış karısı yelken :) ığğğ bu olaya kim inanır? tabi ki Kadir inanır :) ığğ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
yosun_26
|
![]() şşt kedi kesen sana susarmısın artık dediğimde susarım susamam sanane demene sinir oluyoruuummm delikız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
90burcu
|
adamın birisi kazmış karısı ördek adamın biri şoka girmiş karısı migrosa cemin sana slmı var -hangi cem - sivilcemm Zenci kadın neden sürekli koluna bakarak makyaj yapıyormuş? Karakolda ayna var da ondan! Elmanın teki neden diskoya gitmiş? Kurtlarını dökmek için ![]() Taksime cami yapmasınlar ![]() ![]() Tenyalar bağırsakta yaşar, bağırmasakta ![]() Adam yerde elli bin bulmuş, aramış durmuş ayaklı bin bulamamış ![]() Beni kızdırdın, sana çok ağır bir laf söyliycem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anneler neden hiçbir şey düşünmez? Çünkü "TEFAL herşeyi düşünür" Var ya sen denizde hiç boğulmazsın ![]() ![]() yeter bu kadar iğrençlik dimii biliorummm çok ama çokk iğrençtiibeee beee |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() haha bu system of a down un yazdıgı son espiri war ya onu ilkokul 3 te sınıf hocası bana yapmıştı :):):):):):):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ne se evin çatısı yanmış içini de sel basmış ha ha ha diyim ben sana :D -şurdaki bakanlar var ya ? -hangi bakanlar ? -kenardan bakanlar? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mate
|
![]() **adamın biri varmış 2, sınıfta vermiş ** abi hangi odaya g,ycez danışma var bi soralım -ne socaz olum adam DANIŞ-MA yazmış görmüyonmu BÖÖĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
emreduman
|
![]() -sana bi fıkra anlatayım mı? -anlat -anlat demeyle olmaz sana bi fıkra anlatayım mı? -anlat dedik yaa!! -anlat dedik yaa demeyle olmaz sana bi fıkra anlatayım mı? -anlatıyosan anlat yoksa sus!! -anlatıyosan anlat yoksa sus demeyle olmaz sana bi fıkra anlatayım mı?? ![]() ![]() ![]() ığğğ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bessraa
|
![]() size bnm arkimin yptıı kimsede blunmayan esprisini sölüorummm yerin kulagı war,eeee bnm de kulagımwarrr peki bn yermiyim,YEMEMMMM -SNA Bİ KILLIK YAPİİM KILLARINI KOYARSIN |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
sawman
|
![]() Türkiye'de en çok araba nerede var? kars Cin ali mavi mürekkebe düserse ne olur? BLUE JEAN Bizim Ridvan'in üç kardesi daha varmis ![]() ![]() ![]() RidTWO, RidTHREE ve de ![]() ![]() ![]() ![]() Igyiiiiik ![]() ![]() ![]() Aaaaa sen lens mi takiyosun? HAYIR PARIS SAINT GERMAN TAKIYORUM Adamin biri hamama girmis terlememis ![]() ![]() ![]() Çünkü adam notermis ![]() ![]() ![]() SORU:en hizli sayi? CEVAP:10 NEDEN: onun arabasi var BI KADIN MUTFAGA GIRINCE NEDEN HIÇ BISEY DÜSÜNEMIYOMUS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇÜNKÜ TEFAL HERSEYI DÜSÜNÜRMÜS ![]() ![]() ![]() Yüzmek zayiflatiyorsa balinalar neyi yanlis yapiyorlar? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
emreduman
|
![]() karıncanın biri zencinin koluna düşmüş aaa karakola düştüm demiş ![]() ![]() ığğğ bööööö |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
tatia27
|
![]() adamın biri wasgeçmiş karısı weregeçmiş can bogazdan gelir canan beşiktaştan sana bişey söleyeyimmi? _söyle ![]() ![]() ![]() _bişeyyyyy ![]() ![]() ![]() ya kendimden utandım yaw
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
90burcu
|
-adamın biri kendini sürekli lağıma atıomuş -neden -çünkü kendini bi b*k sanıomuşş ------------------------------ Gazete almaya gittiğim adama; "Bi Sabah, bi Akşam, bi Posta versene" dedim ![]() ![]() ---------------------------------- Adamın biri yarın ölücem demiş ![]() ![]() ---------------------------------- - "İyi günler, Aslı'yla görüşebilir miyim?" - "Aslı evde yok! Fotokopisi var!" ---------------------------------- Geçen ay şubattı, bu ay bu batıcak ![]() ![]() ------------------------------------ - "yeşil domatesi niye güneşe koyarlar?" - "kızarsın diye ![]() ![]() ![]() - "yoo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------- böööğğğğğğğğğğğğğğ:S:S:S:Seylemmmmmmmmmmmmm eylemmmmmmmmmmmmm eylemmmmmmmmmmmmm |
![]() |
![]() |
|