Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, cihanda, gercektir, getiren, iki, saadet

Her İki Cihanda Da Saadet Getiren Aşk Gerçektir.

Eski 08-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her İki Cihanda Da Saadet Getiren Aşk Gerçektir.

HER İKİ CİHANDA DA SAADET GETİREN AŞK GERÇEKTİR

MUSTAFA SARITAŞ

Benim sorunumu daha önce hiçbir yerde okumadımSizin mukni cevaplarınızda hiç şahit olmadım 5 sene önce bir hanımefendiyi sevdimMuhabbetli günler yaşadıkVe bir dörtlük eklendi

SAADETİM, aşkım sevdalım benim

SAADETİM,gözyaşım hüznüm benim

SAADETİM, sonsuzum cennetim benim

SAADETİM, sevdiğim benim

ancak tüm bu muhabbet eski Türk filmi finali gibi olmadı26 yaşındayım ve şimdi de , dünya iyisi, masum, tertemiz bir "muhtereme"ile tanıştım ve bu geçmişimi biliyorKendime 1000 kere sorduğum ve size de soruyor olduğum soru şu: 'ın her günü aklıma giren eski mübareği unut(a)mamışken, şimdiki muhtereme ondan arta kalan sevgi kırıntısıyla mı yetinmek zorunda, hem de en iyisine layıkken? Bu konuyu çözdünüz, çözdünüz yoksa ben çözülücem !

DrCan

Sevgili Mustafa,

A) İnsan aklı önce YILDIZ'lara TANRI nazarıyla baktıSonra AYI gördü(Dr can cinsinden olanı değilKamer'i gördü yani) "Hah!" dedi " işte Tanrı bu olsa gerek ! " Sonra sabah olduGüneş doğduKıblesini ona çevirdi Akşam olup da güneş batınca,

_ " Zevale giden bir varlık YAR ve YARATICI olamaz O ölmemeli, doğmamalı, baki kalmalı" dedi

B) Bir kızı seversinAşık olursunŞiirler yazar şair olursunAdını YILDIZ , ZÜHRE koyarsınTam BULDUM dersin, aşk biterAdı olur KAYIP YILDIZ Onu KALBİNE GÖMERSİNSonraki kızın adı KAMER yada HİLAL!dirHerşey 14!ünde çok iyidir28,29' una gelince olay biterErtesi sabah, GÜNEŞ hanım doğar ufuklarına Parlayan ışığı ile, AY yüzlü eskisinin aydınlığını siler zihninde ve ayaküstü kıldığın cenaze namazı ile kuşluk vakti gömersin kalbine onu daBir müddet sonra DENİZ'e girersin ve GÜNEŞ'in yaktığı yerler COSS diye sönerBuyrun cenaze namazına

_"Hatun kişi niyetine"

Deniz yeterli gelmez,DERYAile tanışırsınKulaçlarını; kah yıldızlı gecelerde, kah kamerin altında, kah denizin tuzu henüz damağındayken OKYANUSLARDA atmaya hatta yeni ufuklara yelken açmaya başlarsın

C) Hiçbirini unutamazsınTıpkı sünnet olduğun yada ilkokula gittiğin günü unutamadığın gibiUnutmaya da çalışmamalısınO zaman hem unutamazsın hem de kalbinde şişer, aritmi, extrasistol yapar"YA NE YAPMALIYIM?" dersen, "KALBİNE GÖM, dersini al, yenisiyle de kıyaslama yeter" derim

D) Aşık olduğunda ( gerçek ) ALLAH'ı kalbine davet edersin Kime aşık olursan ol, onunla birlikte 'a aşık olursunSevgilininyüzünde 'ın yüzünü görürsünDavet ettiğin kalbinde ise , aşık olduğun hatun seni ona yaklaştırıyorsa; bu GERÇEK BİR AŞK demektirOna devam etZaten o aşk SONSUZLUKTA DA SÜRER GİDERBaki kalır

E) insanın KALP EVİ'ne sığdığına göre, oraya gömdüğüm eski aşkının mezarını, ondan önceki sevdiğinin kemiklerini, yıldızları, ayı, güneşi hatta tüm kainatı sığdırabilirsin demektirOrası, yani kalbin sevdiklerinin KARACASAADET mezarlığı da olsa sadece bir köşesine hatta bir hücresine sığabilirAra sıra bir fatiha oku, geç git

F) Esas korkacağın şey, oraya eski sevgilinin hatıratını değil, PUT'ları sokman olmalıdırPUT'laştırılmış sevgili, kadın, mal, makam, şöhret, para, mansup vb tüm putlar buna dahildirZira put giren eve ( kalp evi ) girmezOradaysa bile " çıkar ve çeker gider"

G) işte sevgili Mustafam

Ne zaman ki, " muhtereme" dediğin yeni aşkında gerçek aşkı elde ettin; diğerleri söner giderSadece hatırlarsınSıcak bir yaz gününü öğlen vakti güneşlenirken, dün geceki yıldızların " hafıza " olarak hatırlamanın, vücudunun bronzlaşması adına ne yararı ne de zararı vardır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com