![]() |
Bursunun Tamamını Niçin Dilenciye Vermişti? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bursunun Tamamını Niçin Dilenciye Vermişti?Mehmet Ali Ağabey anlatıyor ![]() İzmir'de tanıdığım hayırsever bir iş adamı vardı ![]() ![]() ![]() Bir gün yanıma geldi ![]() ![]() ![]() ![]() Hocam geçen gün aklıma şöyle bir düşünce geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yurdun önünde pusuya yattım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık okula iyice yaklaşmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canım çok sıkılmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuğun okul dönüşüne yakın yurda geldim ![]() "Oğlum bu sabah seni yoldaki dilenciye harçlığını verirken gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bunları söylediğimde çocuk birden utancından yüzü kızarmıştı ![]() ![]() ![]() Sıkıla sıkıla mahcup bir edayla bana şunları söyledi: "Abi sabah yolda yürürken 'ın men ettiği bir günah işledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha fazla kendini tutamamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbimiz cümlemize haramlara karşı gereken hassasiyeti göstermeyi nasip eylesin ![]() Amin -Alıntı- Ali DEMİREL - İffet Yâ Hû |
![]() |
![]() |
|