![]() |
Yeşil Elbiseli Adam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşil Elbiseli AdamYolda karşılaştığımızda ezan okunuyordu ![]() -Gel seni camiye götüreyim, dedim ![]() ![]() -Sen de benim camiye gitmediğimi biliyorsun, dedi -Biliyorum ama, sebebini gerçekten merak ediyorum ![]() -Ne bileyim olmuyor işte, dedi ![]() ![]() Gayri ihtiyari gülmeye başladım ![]() -Herhalde şaka yapıyorsun, dedim ![]() -Ciddi söylüyorum, dedi ![]() ![]() Gerçekten öyleydi ![]() Giydiği birbirinden güzel elbiseleri mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı ![]() -Peki, dedim ![]() -Çocukken dedemle birkaç kere gitmiştim, dedi ![]() Hem o yaşlarda dizlerim aşınacak diye herhalde endişe etmiyordum ![]() Fakat artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum ![]() Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmişti ![]() ![]() Onunla konuşmamızdan 2 ay sonra, kendisinin camide olduğunu söylediler ![]() ![]() Bahçedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve üzerinde yine yeşiller vardı ![]() Yavaşça yanına yaklaştım ve kısık bir sesle: -Hani, dedim ![]() Hiç sesini çıkarmadı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|