Evvela Yaratıldıgım İçin Şükrediyorum... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Evvela Yaratıldıgım İçin Şükrediyorum...Evvela yaratıldığım için şükrediyorum, yaratılmayabilirdim ![]() ! Canlı olarak yaratıldığım için şükrediyorum, taş veya toprak olarak yaratılabilirdim ![]() ! İnsan olarak yaratıldığım için şükrediyorum, ağaç, bitki veya hayvan olarak yaratılabilirdim ![]() ! Akıllı olarak yaratıldığım için şükrediyorum, deli veya ebleh olarak yaratılabilirdim ![]() ! Sağlam olarak yaratıldığım için şükrediyorum, sakat olarak yaratılabilirdim ![]() ! Mümin olarak yaratıldığım için şükrediyorum, müşrik, ateist veya putperest olarak yaratılabilirdim ![]() ! Müslüman olarak yaratıldığım için şükrediyorum, başka dinlere mensup olarak yaratılabilirdim ![]() ! Peygamber Hz Muhammed Mustafa (S A V )in ümmetine mensup olarak yaratıldığım için şükrediyorum, diğer peygamberlerin ümmetinden olabilirdim![]() ! Allah (C C ) ve Resulü Hz Muhammed Mustafa (S A V )i tanıdığım ve bildiğim için şükrediyorum, Allah ve Resulünü tanımayan ve bilmeyen ahmaklardan olabilirdim![]() ! Allah (C C) ve Resulü Hz Muhammed Mustafa (S A V)e itaat ve ibadet ettiğim için İslamiyeti yaşayanları hor gören bedbahtlardan olabilirdim![]() ! şükrediyorum, Müslümanım deyip, İslamiyeti bilmeyen, ibadet etmeyen, hatta Bütün bu nimetleri bana bahşeden Rabbime şükretmeyi bildiğim için şükrediyorum, bütün bu nimetler karşısında şükretmeyi dahi bilmeyen zavallılardan olabilirdim ![]() ! SANA BİNLERCE ŞÜKÜR VE HAMDÜ SENALAR OLSUN YARAB ![]() ! |
|
|
|