![]() |
İnşallah Ben Geldim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnşallah Ben Geldim...Adam bir akşam vakti hanımına: -Yarın yağmur yağarsa evdeyim ![]() süreceğim demiş ![]() Hanımı: -İnşallah söyle bey inşallah ![]() Adam: -Ne inşallahı hanım,bunun inşallahı maşallahı mı var ![]() var,bir üçüncüsü yok ki dedim,yağarsa evdeyim,yağmazsa tarladayım der ![]() Hasılı hanımı,sen yinede inşallah de,bakalım sabah ola hayr ola diye,ne kadar ısrar etsede,Adam inadına demez inşallah ![]() Neysee,Sabah olur,hava açık ve gayet güzeldir ![]() çıkar ![]() ![]() Şöyleki: O gece bir cinayet işlenmiş ve her yerde faili aranıyormuş ![]() Tam o sırada bizimkinin etrafı sarılır ve hiç bir yere gidemezsin derler ![]() Zira çizilen robot resim onunkinin tıpatıp aynısı ![]() Her ne kadar ben masumum bu işte bir karışıklık var dese de kar etmez ve içeri alınır ![]() Sorgu süal derken hasılı sabaha kadar adam ecel terleri döker ![]() Yorucu,bir o kadar da meşakkatli geçen bir geceden sonra,gelen bir haberle,gerçek failin yakalandığı ve suçsuz olan bu adamın da derhal serbest bırakılması şeklinde anons yapılr ![]() ![]() Adam,Başına gelen bunca aksilikten sonra iyice yıkılmış,güç takatı kesilmiş,iki büklüm olmuş bir halde Evinin kapısını çalar ![]() -KİM O ? diye seslenince,Adam: -"AÇ KAPIYI AÇ HANIM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|