![]() |
--Müsait Olunca Beni Sever Misin?-- |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() --Müsait Olunca Beni Sever Misin?--Müsait Olunca Beni Sever misin Anne ? İçeri girer girmez neşeyle bağırdı: -Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu? - Görmüyor musun ? Telefonla konuşuyorum ![]() Hiç kimsenin sevdiği şey birbirine benzemiyordu ![]() ![]() Her şey erteleniyordu telefon ve araba söz konusu olduğunda… Bir de eve misafir gelecek oldu mu kendisine hiç yer kalmıyordu ![]() Nerelere gitsin di ? Annesi kapattı telefonu ![]() Mutfaktan tencere sesleri geliyordu ![]() -Sana yardım edeyim mi ? dedi en sevimli halini takınarak, Annesi manalı manalı baktı: -Hayırdır ![]() ![]() ![]() Yorgunluk nasıl birşeydi ? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığında Anneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır : -Nasıl yorulmuş yavrucak ![]() ![]() Yorgunluk gül kokulu bir uykuya dalmaksa eğer, neden annesi kendisiyle böyle kızgın kızgın konuşuyordu ![]() -Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın ![]() ![]() -Uykuya dalayım da gül kokuları kusur kalsın ![]() ![]() Bu kelimeden nefret ediyordu ![]() -Anneciğim sen yorulma, diye ![]() ![]() ![]() -Yemekte konuşuruz çocuğum ![]() ![]() ![]() ![]() -Hani siz yoruluyorsunuz ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenleri hiç bilmiyorlardı ![]() ![]() Annesi öfkeyle söylenmeye başladı ![]() -Mum da yok !! diye diye karıştırdı dolapları el yordamıyla ![]() Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesinin köyunu düşündü ![]() deli tavşan masalını anlatışını ![]() ![]() Anneannesi gibi iki ellerini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldırarak tavşan kafası yaptı ![]() ''Bak deli tavşan'' diyerek parmaklarını oynattı ![]() farları duvardaki tavşana yol açtı ![]() ![]() Otlarla kuşlarla konuştu ![]() ![]() minik avuçların açılmasıyla kayboldu ![]() ![]() ![]() Kadın çocuğun hiç konuşmadığını akıl etti ![]() ![]() Küçücük dizlerini karnıne doğru çekerek uykuya dalmıştı ![]() Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek ![]() ![]() Uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu ![]() Çocuk sanki bir ipucu bekliyormuşçasına aralanan gözleriyle mırıldandı; - İşin bitince beni sever misin anne? » dedi ![]() Kadın, sevilmek için randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı ![]() Lütfen sevgimizi yarınlara ertelemeyelim ![]() kendimizi,sevdiklerimizi ihmal etmeyelim ![]() ![]() Unutmayalım ki yarın kimseye vaat edilmemiştir ![]() Sevgilerle kalın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|