![]() |
....Mumların Öyküsü..... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ....Mumların Öyküsü.....Dört tane mum usul usul yanıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birinci mum dediki: ''Ben BARIŞ'ım ![]() ![]() Ama kimse yanmama yardımcı olmuyor ![]() ![]() Alevi hızla azaldı ve sonunda tamamen söndü ![]() İkinci mum: ''Ben VEFA'yım ![]() ![]() Ne yazıkki artık vazgeçilmez değilim ![]() ![]() Sözlerini tamamladığında esen hafif bir rüzgar onu tamamen sondürdü ![]() ![]() ![]() Sırası geldiğinde üçüncü mum, hüzünlü bir sesle dediki: ''Ben SEVGİ'yim ![]() ![]() Yanacak gücüm kalmadı ![]() ![]() ![]() Sevgide daha fazla beklemeden sönüp gitti ![]() ![]() ![]() ![]() Ansızın ![]() ![]() ![]() Odaya bir çocuk girdi ve üç mumunda yanmadığını gördü ![]() Neden yanmıyorsunuz? Sizin sonsuza kadar yanmanız gerekmiyormuydu? dedi ![]() Ve ardından ağlamaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() O zaman dördüncü mum konuşmaya başladı: ''Korkma, ben yandığım sürece öteki mumlarıda yeniden yakabiliriz, ben UMUT'um ![]() ![]() Çocuk parlayan gözleriyle,UMUT mumunu aldı ve öteki mumları birer birer yaktı ![]() ![]() ![]() UMUT ışığının yaşamımızdan hiç eksik olmaması dileğiyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() selam ve dua ile ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|