![]() |
Gerçek Bir Hikaye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Bir Hikayebüyük bir sehrin küçük bir ilçesinde başladı hersey ![]() ![]() ![]() ilçenin tek lisesinde okuyan genç delikamlı Ali uzun boylu altın gibi sarı saçları olan masmavi gözleriyle okuldaki tüm kızların aklını başından alan bununla birlikte kolay kaolay pas vermeyen biriydi ![]() ![]() Arjin(ask atesi) lisenin en güzel kızlarındandır ![]() ![]() ![]() kısa sürede bu durum alinin de dikkati çekti aslında arjin de aliyi farketmemiş değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ali bir aksam düşündü taşındı ve güzel bir plan yaptı ![]() ![]() ![]() kendinden sürekli çok emin olan alinin midesi bulanıyor dzileri titriyordu ![]() ![]() ![]() ![]() arjininde içide bir seyler kımıldamaya başladı ve 3 gün sonra resmi olarak çıkmaya başladılar ![]() okul onları birbirine çok yakıştırıyordu ![]() 3 ay sonra okullar kapandı ve sınava girdiler daha sonra tatil tabi aşkları gün geçtikçe alevlendi en arabesk laflar söylendi karsılıklı ![]() ali de arjinde sınavı kazanamadı ayrı ayrı dersanelere kayıt yaptılar okullar açılınca ![]() telefonla görüşüyorlardı artık küçük bir yer olduğu için dışarda buluşmak yakışık kalmazdı ![]() kısa süre sonra arjinin dersanesinde olan alinin en yakın arkadası ferhat bak kardesim arjin bizim dersaneden baska biriyle çıkıyor haberin olsun seni üzmek istemiyorum ama durum bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() işte o mektup ask çoğu zaman başa beladır her zaman uzak olmaya çalıştım ama yapamadım bi tanem gözlerine kayıtsız kalamadım kalbinde bana da küçücük bir yer ayırabilirsin diye düşündüm yanılmışım sevdiğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RUHUN SADD OLSUN ALİ KARDESİM SENİ UNUTMATACAĞIZ ALINTIDIR HAK GEÇMESİN |
![]() |
![]() |
|