![]() |
Kapattım Gözlerimi Sevdanın Ateşine |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Kapattım Gözlerimi Sevdanın AteşineKurşun geçirmez gecenin içinde Bedenimi esir alan zincirin halkaları Döküldü! Aheste Özgürlüğümü ilan ettim diye mırıldanırken Yalnızlık öptü dudaklarımdan Ruhumun bakirliği kayboldu sisli bulvarlarda Siren sesleri duyuyorum / soluksuz sokaklarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Görünmez eller yapıştı Başımı dik tutan boynuma Nefessiz kaldım / zifirin koynunda Kaderin şamarı / kırbaç oldu şakladı! yüzümde Kirpiklerim! tuza bulandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım kalmışlıklar Aldanmışlıklar / içinde yitirdim Düşlerimin melodisini Sazendeler çalmayın artık Özümseyemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İs kokan karanlık sokakların tutsağıyım Arnavut kaldırımlarını ot bürümüş Minicik karınca gibiyim / arasına sıkışmış Basıp geçiyor üzerime izmarit kokulu ayaklar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikotin artığı saatlerde Revnak! nebülözlerin istilasında Pusluydu gece Ve Gökyüzünün sinesi yırtık Kar dökülüyordu / soğuktu Zifiri giyindim üzerime Dar geldi / boğuluyorum Ayrılık pusuya yatmış aslan misali / atladı üzerime Yutkunup da atamadığım çığlıklar Volkan oldu / patladı içimde Söz geçiremediğim yüreğim Tamu ateşi istilasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yürüyorum! Ateşin üzerinde Dudaklarımda ince bir sızı Beynimin kıvrımlarında Düşünceler dans ediyor Düşlerim kıvraklığını yitirdi / falso yapıyor Kabus pençelerini çıkarttı / daldı gözlerime Aldı götürdü pembe hayallerimi Kulağımda kanat sesi Bedenimde dişlenmiş / yaralı yürek bıraktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim pusat Bakışlarım hançerdi Savaştım! Yenildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acı çöktü gözlerime / kırmızı ışık yansıttı Yüreğimin bam teli gerildi / dokundum *Sevda ne yana düşer usta Hicran ne yana Yalnızlık hep bana bana bana mı Düşer usta* Düştü dilimden Ardından gözyaşı olup aktım üzerine Terkedilmiş ninenin hasretinde uyuttum / sevdamı Yeşim deren
|