![]() |
Bir Gün Bana Susacak Sesim |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Bir Gün Bana Susacak SesimGecenin uquLtusuna yasLanmı$ bedenime aqır qeLenLeri, keLime keLime döküyorum sancıLarımLa ![]() ![]() Her $ey ama her $ey fazLaLıqa dair bu qece… Dibe vurmu$ yüzüne susuyorum yaLnızLıqımın ![]() ![]() Geceye dü$en ayrıLıkLarı, acıya yükLüyorum usanmadan … AnLamına tutunduqum sözLeri sindire sindire yuttuqum bu fazLaLıqın hıçkırıkLara kapıLmasına yüz tutuyorum biLe biLe ![]() ![]() Hani damLaLara karı$ıp aksın istersin ya qözLerin… ÖyLe bir an, sana haykırıyorum parça parça… HiçLiqe fısıLdıyorum, notaLarı kayıp meLodiLeri… Yırtıyorum anLamsızLıqını her satırının ![]() ![]() Zehrine karı$ıyorum yüreqinin… DüqümLüyorum çıqLıkLarımı, kaLemime… 'İçine attıqın her acı, bir qün qeLir –sen- oLur ' demişti, Yüreqi 'inci' bir dost… O yazıyor, ben yazıyorum… Durmuyor, durmuyorum… Birqün 'bana' susacak sesim… $imdi Yazıyor, Baqırıyor, Vuruyor dipsiz yok oLu$Lara… ![]() Ama birqün… Ne bir ses ne bir darbe ![]() ![]() Susacak, susturacak… O qün, İçime böLüneceqim alıntı
|