|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, biriyle, efendimiz, gün, karşılaşır, müşriklerden |
![]() |
Bir Gün Hz. Ali Efendimiz Müşriklerden Biriyle Karşılaşır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Gün Hz. Ali Efendimiz Müşriklerden Biriyle KarşılaşırBir gün Hz ![]() ![]() ![]() “ Ya Ali! Şu sizin halinize bakıyorum da düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() “ Ey koca kafir! Farzet ki, öldükten sonra dirilmek yok ![]() ![]() Farzet ki senin dediğin gibi dirilmek yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oruç tutuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ya ahiret varsa! Burada yaptıklarından hesab varsa, imandan, namazdan, oruçtan, zekattan haktan, hukuktan, insan yaptığı işlediği her davranıştan hesaba çekilirse, ya bütün bunlar varsa! Ki var ![]() O zaman ey koca kafir, o zaman senin halin nice olur? Ömrünü puta tapmakla geçiren ihtiyar müşrik, uzun uzun, derin derin düşünmeye başlar ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Ali! Evet varsa der! Sizin dediğiniz gibiyse! ![]() ![]() ![]() Öldükten sonra yeniden dirilir, Allahın huzuruna çıkarsam o vakit benim halim nice olur? der ve derhal iman eder ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bir Gün Hz. Ali Efendimiz Müşriklerden Biriyle Karşılaşır |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Gün Hz. Ali Efendimiz Müşriklerden Biriyle KarşılaşırEy koca kafir! Farzet ki, öldükten sonra dirilmek yok ![]() ![]() Farzet ki senin dediğin gibi dirilmek yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oruç tutuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Allah cc sizden razı olsun kardeşim ![]() Çok güzel bir paylaşım olmuş ![]() Rabbım Ahireti bu Dünyada kazananlardan eylesin inşaallah,emeğine sağlık kardeşim ![]() |
![]() |
![]() |
|