|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cennete, çevirecek, evliliğinizi, reçete, sihirli |
![]() |
Evliliğinizi Cennete Çevirecek &Quot; Sihirli &Quot; Bir Reçete!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evliliğinizi Cennete Çevirecek &Quot; Sihirli &Quot; Bir Reçete!!Hadis-i şerifler üzerine yaptığı sohbetleri çok sevilen ve beğenilerek izlenen hocalardan Amr Halid Bey’in anlattığı yaşanmış bir hikâyeyi sizlerle paylaşmak istiyorum: “Bir gün bir arkadaşım dedi ki bana: ‘Eşimi görmeye bile dayanamıyorum artık! Çok itici geliyor, yüzüne bile bakmak istemiyorum ![]() ![]() ![]() “Haklıymışsın!” dedi ![]() Evet, bu “sihirli reçeteyi” bizler de uygulayalım inşaallah ![]() ![]() ![]() ![]() Bu reçeteye yaşadığımız şu çağda o kadar muhtacız ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir şeyler yapmalı değil miyiz acilen? Bu son ümit kaynağımız, sığınak noktamız da yok olmadan bir şeyler yapmalıyız geç kalmadan ![]() İlk işimiz, aile içi münasebetleri ve muhabbeti pekiştirmek olmalı ![]() Efendimiz aleyhisselam bir hadislerinde şöyle buyurmaz mı: “Dünyada cennete girmeyen, ahiret cennetine giremez ![]() ![]() Evet hep birlikte, topluca! Ailemizle; birlikte namaz kılacağız, birlikte dua edeceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() Sihirli Reçete Ailemizle birlikte Kur’an okuyacağız; 1 sayfa bile olsa ![]() Birlikte namaz kılacağız; 2 rekat bile olsa ![]() Birlikte Rabb’imizi zikredeceğiz, 2 dakika bile olsa ![]() Birlikte dua edeceğiz; kendi kelimelerimizle, dilimiz döndüğünce ![]() Birlikte bir aileye iftar ettireceğiz ![]() (Ama yemeklerin hazırlanmasına tüm aile katkıda bulunacak) Bakın ondan sonra Rabb’imizin rahmeti nasıl iniyor tek tek evlerimize ![]() Nasıl olmazları olduruyor Rabb’imiz (cc) ![]() Nasıl cennetten bir köşeye dönüşüyor evlerimiz ![]() Kalpler nasıl ısınıyor, nasıl diriliyor çöle dönmüş yürekler ![]() ![]() ![]() Denemek gerekiyor! Hiç değilse şu Ramazan boyunca ![]() Sonuca siz de inanamayacaksınız! Zaman |
![]() |
![]() |
|