Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, evlilik

Evlilik Ve Aile

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evlilik Ve Aile

SA Evlilike ilgili büyük bir sıkıntım var bunu sizlerle paylaşmak yorumlarınızı ve dualarınızı almak istiyorum

Evlenmek istediğim kişiye ailem onay vermediBen öğretmenimO kişi üniversite mezunu değildiBana uygun olamdığını söyledilerBu olay geçen yaz olduBu kararın bana ait olması gerekmez mi?Sonuçta bir sürü kötü olay yaşandı

Sabrettim belki düzelir herşeyDua ettim ve haddim olmayarak bir mıcize bekledim Allah'tanEn hayırlısı neyse onu nasip etsin diye dua ettim hepAradan bu kadar zaman geçti durum aynıNe yapacağımı şaşırdımÜstelik ailerde birbirini tanıdığı için farklı sorunlar da çıktıAilem hala bu olaylar yaşanmadan önceki gibi davransınlar istiyorBöyle olmayınca bak diyor gördün müBeni yaralayıcı, yıkıcı kelimeler kullanıyorlarOysa ben herşey onların rızasıyla olsun istedim

Ne yapacağımı şaşırdım, çok çaresizimLütfen dualarınızı eksik etmeyinAllah tan başka,Bu durumu anlatabileceğim, dizine başımı koyup içimi boşaltana dek ağlayabileceğim, bana akıl verecek pek kimse yok etrafımdaDualarınızı esirgemeyinAllah razı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Evlilik Ve Aile

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Evlilik Ve Aile

sabiliyorum çok zor bir durum aynı yollardan bende geçtim çünkü gerçekten bak tıpkı senin gbsevdiğim insanı tanımalarına rağmen beni ondan üstün gördüler birbirimize denk görmediler ayrıca farklı şehirlerde olmamızda ayrı bi sorunumuzdu bnm işimi bırakıp onun yanına gidecek olmamda cabasıydı fakat biz ne yaptık biliyormusun hiç vazgeçmedik birbirimizden hep sevdik ailemize kararlı olduğumuzu hisstetirdik sonra anladılar onlarda ve ALLAHINDA izniyle yaptık nişanımızı şuan 4 aylık nişanlıyız ve ALLAH nasip ederse temmuz ayında düğünümüz varbenim size önerim ailenizi ne kadar kararlı olduğunuza inandırın ve dua etmeyi hiç ihmel etmeyin emin olun herşey düzelirALLAH büyük sabrın sonu selametSELAMETLE İNŞALLAH(bu arada güzel haberlerinide okuruz inşallah buradan)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com