Melek Ve Şeytan Birgün… |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Melek Ve Şeytan Birgün…Birgün melek ile şeytan karşı karşıya gelmişler İkiside birbiriningözlerine bakıp gözlerinde ki ifadeyi okumaya çalışıyormuş… ![]() Melek şeytanin yüreğinde kesin bir fesatlik olduğunu şeytan ise meleğin yüreğinin ne kadar temiz olduğunu biliyormuş O sırada çok güzel birmüzik çalmaya baslamış Şeytan ellerini meleğe doğru uzatmış ve“benimle dans eder misin?” demiş Melek bunu duyunca şaşırmış oanda birden elini şeytana uzatmış ve dans etmeye başlamışlar Çalanmüzik o kadar güzelmiş ki ikiside birden romantik saatlere mahkum olmuşlar ve melek bir an şeytanın içindeki kötülükleri unutmuş ![]() Şeytan dans sırasında meleğe dönmüş ve “seni seviyorum ya sen?” demiş ![]() Melek yine bir şok daha yaşamış Durmuş ve düşünmüş bir an![]() “Seytan neden bana böyle bir şey desin ki? ama olsun yinede bende ona gerçek olmasa bile bir cevap vereyim” demiş içinden ve melekte şeytana dönmüs “bende seni seviyorum” demiş İste o gün yeryüzündedürüstlüğün romantizme boynunu büktüğü ilk an olmus ya tutulacak kadar yakın ol yada unutulacak kadar uzak ![]() ![]() ![]() |
|
|
|