Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dönerim, gidiyorum or birazdan, susmaya

Susmaya Gidiyorum.../..Birazdan Dönerim...

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Susmaya Gidiyorum.../..Birazdan Dönerim...

Islak peronlarda yüzünü ıskalayan bakışlarda olmayı seçtin Kalbim ağır bir imtihanın gürültüsünü büyütüyor “Sabret” diyor içimden birisi Ötekisi her şeyin bir “yalan”dan ibaret olduğunu söylüyor İçimdeki bütün sesleri tükürüyorum boşluğa

Kent yine şımarık kostümünü çekmiş omuzlarına Tanıdık bir sokak arasında tanımladık ıssızlığımızı (Suretimiz kayıp aranıyorlar da) Parmaklarımdan hükümsüzce damlıyorken acı, sakladım seni kendimden Ya/saklım dedim ve bir avuç dolusu küstahlık peydahladım kendime Geceden kalma bir İstanbul kustum İçim kadar büyüktü sustuklarım Dört duvarla çevrili odamda kan tutarken dilimi “susturuldum” Kayıbımdın ve bu gece illaki bulunacaktın

Kardan kadınları, acıdan yüzü kamaşan çocukları sevmezsin sen biliyorum o yüzden sana yaşın kadar ertelenmiş bir ayrılığı getirdim

Ne olur yüzümün görümlüğü olsun bu k-ayıp

Günahım biraz daha büyüdü Dizlerimse hiç yorgun değil Hep ayaklarımın götürdüğü yerde ölmeyi seçtim Ağzımda koca bir acı varken konuşmanın ayıp olduğunu senden öğrendim İçim her gün biraz daha bükülüyorken önünde, yüzümü dağınıklığınla boyadım Tebessüm etmenin ancak devrimciler için geçerli olduğu bu devirde gülmenin sahte paradoksunu çizdim dudaklarıma Her sayfa kendi rızkıyla açılırdı Ben her sayfada seni bulamamanın acısını çektim gözlerime Kayıbım değilsen eğer neden içime her dokunuşumda seni körükledim soğuk sokak köşelerinde

Geçmişini hep kendinde barındıran ve geleceğin getirdiklerinden utanan çocuğun büyümesi kadar sancılıydı kaybettiklerim Hep sonra dedim sonra anlatırım kendime seni ne kadar çok kaybettiğimi

Şimdi kayıplarımdan düşme intiharlara sarılıyor bileklerim Hangi kadının yüzünde dinlendiğinin artık bir önemi yok
Kayıbımdın ve artık aranmıyordun…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com