![]() |
Kızın T-Shirt İni Çıkarabilirmisiniz ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızın T-Shirt İni Çıkarabilirmisiniz ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızın T-Shirt İni Çıkarabilirmisiniz ?Tövbe tövbe ![]() Kızın tshirtini çıkarmak istemiyorum seni dövmek istiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızın T-Shirt İni Çıkarabilirmisiniz ?Hem kızcağız korkmasın hemde ben korkmayayım diye yavaş yavaşşş sıyırayım dedim ![]() İğrençççç ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızın T-Shirt İni Çıkarabilirmisiniz ?Dırdırın açtığı konuda bir muzurluk vardır dedim açtım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızın T-Shirt İni Çıkarabilirmisiniz ?Tam silmek üzereydim, yirttin Dirdir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızın T-Shirt İni Çıkarabilirmisiniz ?Ben ne t-shirt ler gördüm içinde çıtır yok ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızın T-Shirt İni Çıkarabilirmisiniz ?Çatlaksın sen çatlak, kendin çıkar tişörtü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızın T-Shirt İni Çıkarabilirmisiniz ?Dirdir,profil resmin kadar şakacısın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızın T-Shirt İni Çıkarabilirmisiniz ?İtiraf et ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızın T-Shirt İni Çıkarabilirmisiniz ?Vayyy sahtekâr vayyy ![]() ![]() ![]() ![]() Dışı kalaylı içi vayvaylı dedikleri bu hatun olsa gerek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızın T-Shirt İni Çıkarabilirmisiniz ?Allah'tan tişörtü çıkardık, ya etek olsaydı ne çıkardı kim bilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızın T-Shirt İni Çıkarabilirmisiniz ?Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe ![]() Tam silmek üzereydim, yirttin Dirdir Tam yırtacaktım ![]() ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi ![]() İtiraf et ![]() Orhandan bir teselli ver dinliyom şu an ![]() ![]() Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Gece ![]() Vayyy sahtekâr vayyy ![]() ![]() ![]() ![]() Dışı kalaylı içi vayvaylı dedikleri bu hatun olsa gerek Bunun dışı vay vaylı içi kalaylı Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi tntcool ![]() Allah'tan tişörtü çıkardık, ya etek olsaydı ne çıkardı kim bilir ![]() ![]() ![]() Allahtan zenci değil kız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızın T-Shirt İni Çıkarabilirmisiniz ?Çıkarttım ama çıkartmaz olaydım Gece gece ne mide bulandırıcı görüntüydü o öyle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızın T-Shirt İni Çıkarabilirmisiniz ?yokmu başka çıkaracak |
![]() |
![]() |