![]() |
Evleniyorum Ama Neden? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evleniyorum Ama Neden?Evleniyorum Ama Neden? ![]() Bugüne kadar hep "bekarlık sultanlıktır" dedik de neden herkes zamanı geldiğinde birini bulup evlendi, hiç düşündünüz mü? Aşk, evliliğin tek sebebi tabii ki değil ama en başarılı ilişkilerin önemli öğeleri arasında aşk ve sevgiyi saymadan olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() AİLE ÖZLEMİ Bir süredir güvenli bir ilişki sürdürüyorsunuz ve birbirinize bağlısınız ![]() ![]() DOĞRU İNSAN Doğru insanı bulduğunuza inanıyor ve mutlu bir çift olarak yaşadığınız heyecanı aileniz ve dostlarınızla paylaşmak istiyorsunuz ![]() ![]() GÜVEN ARAYIŞI İlişkiniz evlenmeden önce zaten güvence altında değilse, evlendikten sonra güvenli olacağı da tartışılır ![]() ![]() YALNIZLIK KORKUSU Bazıları ileride yalnız kalmaktan korktukları veya başka kimsenin onları istemeyeceğini düşündükleri için evlenirler ![]() ![]() ÇOCUK SEVGİSİ Çocukları çok seviyor ve sevdiğiniz erkekle en az iki tane çocuk yapmak istiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YENİDEN EVLENMEK Evlenip boşandıktan sonra "Evlenmek mi? Bir daha asla!" diyenler olduğu gibi, ikinci bir evlilik yapıp ilkinin izlerini silmeyi arzulayanlar da yok değildir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Evleniyorum Ama Neden? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evleniyorum Ama Neden?* Erkek yorulduğu için evlenir ![]() ![]() ![]() * Başarılı bir erkek karısının harcayabileceğinden fazla para kazanan erkektir ![]() ![]() * Erkekler sabah uyandıklarından akşam yatağa girdikleri ana kadar iyi görünürler ![]() ![]() * Erkek istediği 100 bin liralık bir şey için 200 bin lira öder ![]() ![]() * Bir erkekle mutlu olmak için onu çok anlamak, az sevmek gerekir ![]() ![]() * Bir kadın bir erkekle onun değişeceğini umarak evlenir, ama o değişmez ![]() ![]() * Kadın bir koca buluncaya kadar gelecekten endişe eder ![]() ![]() * Kadın daima onunla evlenmek istemiş olan erkeğin anısını yaşatır ![]() |
![]() |
![]() |
|