2 ortaboy patates, soyulmuş & küp küp doğranmış
1 limonun suyu
kaynamış su
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay bardağı konserve bezelye
5-6 dal kereviz yaprağı
Hazırlanması:[*]yağı tencereye alıp arpacık soğanları, sarımsakları ve havuçları ilave edinyaklaşık 5 dakika -ara sıra karıştırarak- kendilerini hafif bırakana kadar kavurun [*]bu arada kerevizleri, beyaz kısımları ortaya çıkıncaya kadar soyup ikiye bölün ortalarını bıçak yardımıyla oyarak çukur hale getirin bunları yıkayıp tencereye ilave edin bu arada karıştırma işlemine devam edin patatesleri ve limon suyunu tencereye ekleyip 1-2 defa karıştırdıktan sonra kerevizlerin hizasına gelecek kadar kaynamış su koyun kerevizler yumuşayana kadar pişirin (kereviz piştiyse diğerleri de pişmiştir) tuzunu ilave edip tencerede soğumaya bırakın [*]soğuduktan sonra servis tabağına önce kerevizleri alın sonra sebzelerle içlerini doldurun üzerlerini bezelye ve kereviz yapraklarıyla süsleyin Alintidir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.