Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hastalık, stres

Stres Mi? Hastalık Mı?

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Stres Mi? Hastalık Mı?

Malumunuz 1 Nisanda YGS belası var Şu son 10 gündür de bazı sorunlar yaşamaya başladım Acaba stresten mi yoksa bir hastalık durumu mu var tam kavrayamadım Ondan size anlatayım bir de
Geceleri uyumakta çok fazla zorluk çekiyorum 1 haftada toplasan 24 saat uyumamışımdır Mesela dün gece hiç uyuyamadım Sabah oldu benim gözler hala fıldır fıldır dolanıyor En son saate baktığımda 8:25ti Sonrasını hatırlamıyorum fakat uyandığımda da 10:20ydi Yani öyle fazla uyudum denilmez Bazen 3 gibi uyuyorum 5 olmadan uyanıyorum Tekrar uyuyamıyorum Ve tüm gün boyunca gram uyku gelmiyor Esnemeyi özledim desem yeridir
Yaz kış yumuşak olan ellerim kurumaya, yara dökmeye başladı Ama tuhaf bir kuruluk Krem sürüyorum inanın 5 dakika geçmeden tekrar eski halini alıyor
Birde kalp çarpıntısı başladı En iğrenç olanı da bu zaten Arada kontrol ediyorum makinesinden 90-100 çıkıyor -önceden 75-80 falan oluyordu- Bazen de sanki düzenli olarak kalbime birşey batırıyorlarmış gibi sızı oluşuyorTansiyonumun düşüklüğü de cabası
Tekrar soruyorum acaba diyorum sırf stresten kaynaklanan bir durum mu? Zira öyleyse ve ben annemle babamı boş yere telaşlandırırsam üzülürüm Annem bazı sebeplerden ötürü hastanelerden nefret eder, doktor lafını duymaya gelemez bile Burdaki devlet hastanesine bu yüzden gidemeyiz Bunları anlatsam başka yerdeki özel bir hastaneye gitmek zorunda kalırız Sırf masraf olurum
Birde siz fikirlerini söylerseniz eğer sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com