Dert Köşelerini Erkekler Yönetseydi.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dert Köşelerini Erkekler Yönetseydi....Sevgili Güven Ağabey ![]() ![]() Bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum ![]() ![]() Geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde TV seyrederken bıraktım Arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti![]() Hayli uğraşıp çalıştıramayınca kocamdan yardım almak için eve geri döndüm ![]() Eve girince gözlerime inanamadım ![]() Kocam komşunun kızı ileyatağımızda ![]() Ben 32 kocam 34 yaşında komşunun kızı ise 22![]() Biz 10yıldır evliyiz ![]() Yakalanı nca resmen çöktü ve itiraf etmek zorundakaldı ![]() 6 aydır birliktelermiş![]() ![]() Ne yapmalıyım lütfen bana yardım eder misiniz? ![]() ![]() Sevgilerimle Ayşe ![]() ![]() Sevgili Zeynep; Hava soğuksa hele bu tip kısa mesafelerde motor ısınmadan bastıysanarabalar genelde bunu yapar ![]() ![]() Kaputu aç yakıt borularına şöyle bir bak ezilme çöküntü gibi bir şeyvar mı ![]() Manifolt bağlantılarını ve karbüratörü gözden geçirt![]() Eğer bunlar sorunu çözemezler ise sorun yakıt pompasında olabilir ![]() Bujilere yeterli benzin gelmiyordur (Araban tüplü mü benzinli midizel mi yazmamışsın) Sanırım yardımcı oldum Güven ağabey'in![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|