|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bende, bilmiorum, bulduğumu, gittiartık, hoşuma, mrbburayı, nerden, üyeyim |
mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=))) |
|
|
#1 |
|
evrem88
|
mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=)))mrblar ![]() ben evrem![]() yeni üyeyim![]() nasıl girdiğimi bilmiorum ama sıcak geldi![]() bnde aranızdayım artık=))
|
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=))) |
|
|
#2 |
|
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=)))aramzıa hoşgeldin evrem kalcı ve katılımcı olman dileğiyle canım daha burayı çok ama çok sevceğine eminim biz de bir girelim dedik bak çıkamadık KAPLAN bey saolsun bu imkanı sağladığı için ![]() ![]()
|
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=))) |
|
|
#3 |
|
kezban
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=)))evet bende sadece birşeye bakıp çıkacaktım =) tek değilsin yanii neyse aramıza hoşgeldin inşallah her zaman aramızda görürüz seni
|
|
#4 |
|
KRDNZ
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=)))Hoşgeldin aramıza Evrem:) Gerçekten sıcak bir otam olduğuna emin olabilirsin Güzel vakit geçirmen dileğiyle
|
|
|
|
#5 |
|
evrem88
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=)))teşekkür ederm ![]() ama neden radyo çalışmıo?*dj mi yok??
|
|
|
|
#6 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=)))hq cnm (: ii vakit qeçirceiqnden şüphn olmasın ![]() !
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#7 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=)))Ailemize hoşgeldiniz İyi vakit geçirmeniz dileğiyle![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#8 |
|
kezban
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=)))radyomuzun dj i vardı bildiğim kadarıyla belki bir problem olmustur evrem
|
|
|
|
#9 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=)))Sunucularımız sanıyorum şu sıralar yayın için pek zaman bulamıyorlar
İlerleyen haftalarda sunucu sayımızın artmasıyla bu tür sorunlarında üstesinden geleceğimizi umuyorum![]() |
|
|
|
#10 |
|
evrem88
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=)))teşekkür ederm saolun ![]() dj var görünüo ben o yüzden sordum![]() inş en kısa sürede radyo çalışır![]()
|
|
|
|
#11 |
|
bonsoir
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=)))ailemize hoş geldin evremmmm:43:43 |
|
|
|
#12 |
|
b@ron
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=)))Hoş Geldiniz ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#13 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=)))Hoşgeldin
|
|
#14 |
|
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=)))aramıza hoşgeldin |
|
|
|
#15 |
|
bbk
|
Cevap : mrb..burayı nerden bulduğumu bilmiorum ama hoşuma gitti...artık bende üyeyim...=)))ailemize hoşgeldin evrem
|
|