![]() |
Kurtlar Vadisi Ne Zaman Bitecek? Necati Şaşmaz Açıkladı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtlar Vadisi Ne Zaman Bitecek? Necati Şaşmaz Açıkladı!![]() Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin başrol Oyuncusu Necati Şaşmaz Hürriyet'e verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu ![]() ![]() ![]() BU DİZİYE BİR İKİ YIL ÖMÜR BİÇMİŞTİM Dokuz yıl önce olayların böyle gelişeceğini düşünür müydünüz? - Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu devirde bazı hassas konulara değinmek, eleştirebilmek büyük cesaret istiyor ![]() - Türkler kahraman olmayı seviyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onca sahneden sonra günlük hayatınızda da kendinizi süper kahraman gibi hissediyor musunuz? - Tabii canım ![]() Dizi TNT'ye geçti ![]() - "Kurtlar Vadisi"nin nasıl kendi günü, kendi saati varsa, kendi izleyicisi de var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polat Alemdar hayatınızdan çıksa yıkılır mısınız? - Ondan sonra yapabileceklerimden dolayı kendimi mutlu hissettirir ![]() Yeni işler manasında mı? - Tabii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar daha devam edecek daha "Kurtlar Vadisi"? - Ben bu sezon son diye düşünüyorum ama son kelimesini hiç telaffuz etmek istemiyoruz ![]() ![]() ![]() Komedi oynayabilir misiniz? - Hem de nasıl! Neler oynarım neler! Birkaç senaryo yazdım zaten, bunların arasında komedi de var ![]() ![]() DiziFilm |
![]() |
![]() |
![]() |
Kurtlar Vadisi Ne Zaman Bitecek? Necati Şaşmaz Açıkladı! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtlar Vadisi Ne Zaman Bitecek? Necati Şaşmaz Açıkladı!Bir an önce bitse artık ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiye'de bir çığır açtığını ve adını Türk dizi tarihine büyük harflerle yazdırdığını (altın demiyorum bakın büyük diyorum sadece ) kabul etmemek haksızlık olur ![]() Böyle büyük bir yapımın sırf reyting uğruna devam etmesi, senaryoda sadece isimler değişerek sürekli başa dönülmesi ve bir kadın oyuncunun 1 sezondan fazla yaşayamaması (yani Polat beyin karısı olaraktan) artık cılkının çoktaan çıktığının hatta vadesinin baya geçtiğinin apaçık göstergesidir ![]() "Ne hale getirdiler diziyi" ve" saçmaladılar iyice" vb sitemlerle isyanlarla sırf alıştıkları için izlemeyi bırakamayan o kadar fanatik tanıyorum ki ![]() ![]() Yazıktır artık bu ızdıraba bir son verilmesi gerek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|