Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
academy, american, amerika, dil, language, okulu, or or

Amerika // American Language Academy Dil Okulu

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Amerika // American Language Academy Dil Okulu

Amerika'nın en güzel ögrenci şehrinde İngilizce ögrenmek çok keyifli "

Amercan Language Academy

Okulun Yeri

Okul Acardia Üniversitesi-Pennsylvania, Baldwin Wallace College-Ohio, Ball State Universitesi-Indiana, Butler Üniversitesi-Indiana, Merrimack College-Massachusetts, Southern Oregon Universitesi-Oregon, Portland Universitesi-Oregon, Southern Colorado Üniversitesi-Colorado, tampa Üniversitesi-Florida merkezlerinde egitim vermektedir Lise egitimleri Lake Forest Academy-Illinois ve Oakwood Friends School-New york kampüslerinde verilmektedir

Egitim Programları

Dil ögrencileri sınıf dışında da kampüs olanaklarını kullanarak dil egitimlerine devam etmekteler Toplam 6 seviyeden oluşan egitimde 8'er haftalık periyodlarla kur atlamak mümkün Haftada 25 saat egitim veren okulun bünyesinde Genel İngilizce, Toefl hazırlık kursları veriliyor 6 seviyeye gelen ögrenciler istedikleri takdirde ALA'nın merkezinin bulundugu okuldan kredili ders alabiliyorlar Bunun yanısıra ALA okulları ögrencilere akademik koşulları yerine getirmek şartıyla şartlı kabul saglıyabiliyorlar ALA nın 6 seviyesini bitiren ögrenciler Toefl sınavından muaf tutulup okumak istedikleri akademik bölüme başlıyabiliyorlar

Konaklama

Ögrenciler okul yurtlarını ve aile yanı konaklama opsiyonlarını tercih edebiliyorlarAile yanında günde iki ögün yemek sunuluyor Yurtlarda ise istege baglı farklı yemek planları var

Ögrenci Hayatı

Ögrenciler okulların yüzme, basketbol, sörf gibi çeşitli spor aktivitilerine katılabiliyorlar Yine okulların çevresinde bulunan sinema, tiyatro, alış veriş merkezlerinin imkanlarından yararlanabiliyorlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com